your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Emma Watson's baby brother, online shops yg best-best!!

السلام عليكم

Hello! sebelum apa-apa marilah kita mengundi, ni ha undi Billboard Milestone Award mwahaha. undi ye undi!!! hooligans jangan berpaling tadah pi undi JB, undi Bruno ok Bruno!!!! Belieber tu sukati ah nak undi JB ke apa ke lol. Swifties undi la Taylor Swift tapi alang-alang dah bukak website tu vote Bruno sekali hahahahahahaha jasamu dikenang!

tahukah anda, Emma Watson has a little brother? muka macam Emma Watson do sebijik lol tapi macho lagi. hensem gila. gila. nama dia Alex Watson, nama pun dah hensem kan kekekeke meh le tengok gambar dia!


hepppp, tu apa ternganga tu hahahahaha tutup mulut tu kakak adik sekalian hahahaha hensem kan dia?!?!?! cinta pandang pertama tak?!?!?! ke cinta pandang kedua?!?!?! macho sungguh kan, kalah Joe Brooks hiks.

btw Joe Brooks, aummm mamat tu nak dtg Malaysia.. 20th May ni. katanya nak buat Meet & Greet session, aku dah eksaited la kan. sekali Meet & Greet session limited to 30 people je hahahahahaahhahahahahahaha kwaja. kwaja sangat, sangat kwaja. hancur hati saya. lama saya tunggu awak datang Malaysia, camni awak buat saya? k, takpe ada ubi ada batas, takde ubi takde la batas. (hambar) takpe la Joe Beruks, walaupun awak kwajaaa tapi awak tetap Beruks tercomel di hati saya <3 p="">

btw kepada yang nak pergi, here are the tix prices!!

1)      RM88 (pre-sale)
2)      RM108 (regular)
3)      RM248 (VIP tickets) – includes 1 x Joe Brooks CD & entry time Joe Brooks buat soundcheck di  The Bee Publika pre-show [limited to first 30 people]

pergi ok jangan tak pergi! bagi Joe Brooks duit banyak-banyak nanti tahun depan boleh dia datang lagi kt Malaysia yay yay! (haruslah promote bisnes boipren kan, ekeke)

dan okay mari borak pasal ONLINE BLOG SHOPS!!!!

sebenarnya em em saya tak la gemar sangat beli barang online. tapi beli barang online ni lagi senang, lagi-lagi kalau yang si penjual tu boleh dipercayai cewah. so these are some recommended blog shops for y'all!!!

1) NJ Boutique!!
owner si molek Nanad Jamal!! this gurl jual tudung Voile (bawal), omey-omey tau tudung dia!! harga pun murah, RM 18 (excluding postage fee), nak tengok designs yang ada tengok Instagram dia otey!! meh click sini.

2) Khadyjah Fhatyah!
Tyah! dia jual baju besar-besar comel-comel, sesuai untuk Muslim girls!! baju dia style Korea gittew, comel tau. ada cardigan, casual t-shirts, hoodies, banyak lagi! harga pun tak mahal sangat, mostly RM 40 camtu, and design comel! worth it ok. visit her blog!

3) Saffawati's Blog (facebook page)
Kakak ni jual polaroid camera, polaroid camera punya accessories & polaroid films! banyak gila polaroid films comel-comel yg dia jual, ada yg rainbow, garfield, dalmatian pun ada~~ for those yg takde polaroid camera, u can give it a try! guna polaroid is very practical if u love scrapbooking, takyah hantar kedai nak cuci gambar, snap je & u'll get ur photo printed instantly. click here to view her facebook page!

that's all! LOL 3 jeeee hahaha well maaflah saya bukan shopaholic, kalau ada online shops yg best-best lagi saya update lagi ok!! bye!

p/s: harini 2/5 birthday Aizat Fawwaz Arbain tauuuu, ahahaha dah tua dah Jat! happy birthday Jat, may Allah bless you always! stay emcem!!

Lots of , Affat.

Home Home Home