your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

hari lawak sedunia.

السلام عليكم

HELLO!!!!!!

situasi pertama.

Yesterday was the most embarrassing day of my life hahaha i felt like an idiot. Mana taknya, aku telah berlaku sangat bangang tapi bila fikir balik fani gak aku ni kan hahahahahaha.

Gini citenya.

Ada mamat ni, hensem ah & lawak. Dak UK rasanya, tak kisah ah. Dia ni hahaha aku banyak kali ah reply tweet dia tapi dia tak reply balik. So i thought kalau aku bahan dia in Malay he wouldn't gaf. BUT I WAS WRONGGG CUZ ONLY WIT UUUU CAN I MOVE ONNN. Tetibe. But I was wrong, semalam dia reply tweet aku dan aku berasa sangat malu kerana aku ni memang seorang yang pemalu. Ceh


Apa salah aku, memang dalam gambar tu terkantoi dia pakai t-shirt labuh je. Hahahahahaha lepas tu aku ignore je la dia hahahahaha habistu aku nak reply apa kan T______________T pastu........

Jeng jeng jeng.


WHY. WHY DID YOU FOLLOW ME T_______T ni mesti pasal langkah berjaga-jaga supaya dia tak diperbodohkan oleh aku lagi di masa hadapan ah takleh jadi, aku nak block dia jap lagi.



situasi kedua.

Korang tau kan Hoya? Hoya Infinite tu, kpop tu. Mestilah tau kan. Aku tau pasal Hoya sebab... well, Samim la bawak pengaruh Infinite di dalam hidupku ini. So I saw my mom's post on FB.





And I was like OMG MAMA PUN DAH JADI KPOPPER KE OMG THIS CAN'T BE REAL IS IT MY FAULT SEBAB SELALU TENGOK K-POP HITZ KT RUMAH?!?!?!

It turned out that nama bunga dlm gambar tu.... HOYA.


Dalam hidup aku ni banyak sangat lawak hambar la rasanya hahaha pasal tu aku asyik gelak je, time marah orang pun gelak jugak. Orang kata orang yang banyak gelak ni selalunya gemuk so aku syak pasal tu la ramai orang cakap aku ni gemuk padahal berat aku 47 je boooo. Ada jugak orang cakap orang banyak gelak ni kurus sebab setiap kali gelak badan akan bergegar dan vibrate so itu akan menyebabkan lemak yang terkumpul semua terbakar, rumah terbakar panggil bomba. Entahlah taktau nak percaya teori yang mana satu, yang aku tau aku kuat makan.

Bye.

Lots of , Affat.

Home Home Home