your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Gonna miss you Mimim.

السلام عليكم

hello thereeee! bff saya dah pergi PLKN. wuuu sedih ah, rasa jauh bebenor. padahal kat Maran Pahang je pun... but still, rasa jauh ok long distance gittew hukhuk.

takyah gedik sangat.

jadi pada 29/3; saya, ayie, & wan telah meraikan hari Mimim keluar dari perut ibunya, yeah Samim belanja makang. sedap gila ah makanan kt Nusantara ni, thailand gitu. tempat dia pun kena dengan nama, macam hutan hujan tropika. jemput la makang kat sini. so kitorang lepak kat situ makang-makang pastu bagi hadiah, hahahahaha Samim telah menyebabkan satu Nusantara bergegar dengan jeritannya setelah membuka hadiah Ayie. album Infinite H idamannya. lebih bergegar Nusantara apabila photo-cards yang Samim dapat dua-dua gambar Hoya. sangat bernasib baik. pastu tengok booklet album tu sesama, Dongwoo bibir tebal macam pondan sungguh bila bersama Hoya. mencik. ayie bagi lagi satu hadiah tu apatah t-shirt kot. itew bagi shawl jewww. wan bagi wish je wakaka.

then kitorang camwhoring di khalayak ramai uhuk mestilah kan last day jumpa before samim gi plkn. sebak hati mak, nak. sobs.

Macam tak clear je kan. Dehek.

Anywayzzzz gonna miss you Mim. 3 bulan tak jumpa?!?!?!?! Ugh i hate this. Call me if you're free okay & kalau jumpa pakwe hensem kat sana ngorat je tau. Wakaka. Enjoy your national service, namo nangis-nangis rindu twitter ke apa ke. Kalau nak gambar Hoya/Youngmim, cakap je nanti aku mms kat kau. Lulz sweetnya aku. Good luck baby gurl!!!

Balik PLKN nanti kita hug lagi sekali occay. Nak dua tiga kali pun boleh. Kahkah.

Before balik tu, Samim kissed my cheek & i kissed her cheek back. Rasa nak nangis dooooo time tu tapi halamak control macho la takkan nak nangis wakaka....






BYE NAK NANGIS.

Lots of , Affat.

Home Home Home