your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

New Niece on Chinese New Year. Lol

السلام عليكم

Apa khabar orang kampung? Lama sudah tak berjumpa! Eleh bukan lama sangat pun.

Ehem ehemmm make way for the new aunt in town mwahahahahahahaha i got a new niece!!! Yes one more little girl in our family, still Danial sorang je cucu lelaki parents aku. Lol. And guess what, dia lahir on 10th Feb 2013, the first day of Chinese New Year, pukul 4 pagi. And I didn't sleep last night, excited sangat sampai tak lalu nak tidur lulz. Lagipun aku teman anak buah aku (kakak baby ni) sebab dia risau pasal Mama dia, alalalalala comel je. Anywayzzzzz, here's the picture!!

Mmkay, tak sempat rotate. Can you just rotate your head pls? x)

Just now aku gi balik hospital nak tengok dia, she stared at me. Or maybe staring through me, i don't know but she's so beautiful siot rasa nak eeeeeeeee nak cium je pipi dia and hug dia but since dia kecik lagi aku lepas geram kat anak buah aku yang lain, peluk Nayli kuat-kuat wakaka sorry Nayli.

Her name... Well her parents want to announce her name on the 7th day of birth, so I guess I'll tell you later okie? Hehehehehehe

And, thank God at last aku ada la jugak benda nak buat masa cuti ni. Either babysitting Aisyah (this baby's big sis) or babysitting this new baby or just tolong-tolong kakak aku but whatever it is I'm so exciteddddd ddddowwwww once dapat tau baby ni dah lahir I told my best friends hahahahahahahaha childish gila bwek. Oh well, I believe I'm still a kid. Forever A Kid. Peace!! 

Btw my pakwe tengah busy rehearse untuk Grammys kot hehehehehehe see you tomorrow Bruno my darling, can't wait to see you perform! ;)

Anyway, aku jumpa parody GD - Heartbreaker. mv sama je, just baca translation lyrics kt bawah tu sumpah lawak gila wei kalau korang tak gelak masa baca lyrics tu boleh claim bubble tea kat aku lol ini serious.


Okayyyyyyyyyyyyy nak tidur sebab esok nak bangun awal pastu tengok Grammys lol 

Adios!! :)

Lots of , Affat.

Home Home Home