your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Pemalas.

Assalamualaikum orang kampung!

Pergh berapa lama sudah nggak di-update ya belog ini. Sudah bersarang barangkali. Sarang burung, sarang labah-labah, saranghae semua ada. Btw semua tengah frust takleh gi GDA ehh alolololo takpe, saranghae. Saranghae kepada semua yang frust tu. Saranghae juga kepada Tae Yang & my Big Bang boyzzz. Sebenarnya Tae Yang offer aku ticket free gi GDA tapi aku taknak. Wakaka tipu je.

Apa aku nak cite tadi eh.. Lupa dah. Oh ye. Pemalas point number two. Haritu aku dah beli nombor pin UPU, excited gila ah nak mohon en. Sekali ada field "CGPA kokurikulum" pastu aku cam watdehel dari mana nak dapat markah aku en haha. Pastu Fatiha bagitau aku yang aku kena pergi sekolah mintak markah koko kt Encik Kamal. Oh yes. Malasnya. Double malas. Malas nak bangun pagi satu. Malas nak bersiap nak gi sekolah satu (takleh pakai jeans do). Malas nak cari cikgu kt sekolah satu. Malas nak jumpa cikgu satu sebab aku tau markah koko aku hampeh. Banyaknya kemalasan yang aku alami. Watlek.

Malas point number three. Aku bangun lambat gila cuti ni. Kalaulah aku ni makcik yg tengah cari menantu, orang macam aku ni awal-awal aku dah reject. Kebulur anak aku kalau kawin dgn orang macam aku hahaha bangun je dah time lunch. Senang hidup, takyah breakfast terus lunch. Fuh marvelous. Ni namanya jimat sebenarnya, yelah makan kurang kan. Lunch & dinner je. Whoaa senang gila jaga aku, low-maintenance.

Btw, tadi aku tengah tengok cite apa tah dengan mak aku. Sekali ternampak Persian cat dlm cite tu, mak aku jerit "Abbie! Abbieeee! Belikan mama Persian caaaaaat!" tetibe je hahahahaha comelnya mak aku, lol. Okay. So.. Kitorang pun macam pelik la sebab since kucing aku yg paling mak aku sayang (and yang paling gemuk & pemalas & kuat tidur) mati, mak aku dah taknak beli kucing dah. Alolo. Tetibe sekarang ni nak pulak hahahaha rindu la tu. And I am so exciteddddd aaaaa dah lama nak Persian kitten!!! Sebab Persian kitten pemalas kan kalau nak tidur dengan dia best jeeee. Kucing siam saya sangat hyperactive, banyak kali cakar saya. Sobs. Saya mangsa dera... Tsk tsk tsk.

Lastly. Dua minggu lepas saya dah berjaya download semua lagu dlm Unorthodox Jukebox hehehehehehehe best gila lagu Bruno. Semua best!!! But as usual, the lyrics... "Dewasa" sangat. Sigh. Lagu WIWYM & If I Knew je suci lyrics dia hahaha. SILA DENGAR SEMUA OKAY HOOLIGANS, PERGI DOWNLOAD SEMUA LAGU TU SEKARANG.

Sebelum saya mengundurkan diri, terimalah gambar boipren saya. Muah. Wakaka bye assalamualaikum.

Adakah anda tertanya apa benda atas kepala dia tu?
Sarang burung? Tak. Tu saranghae kot. Wakakaka lawak hambar, bye.

Lots of , Affat.

Home Home Home