your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Lagu baru (lagi) & Jacob Artist ;)

Assalamualaikum yo!

Dengar tak dengar tak lagu baru kt blog itew ni? Besh kan? Aum, my fav song. Pasal besh pwen =3= Cher Lloyd omeyyyy angat!

Btw, me have a new crushie!! Mwahahahahahaha Jacob Artist. Ala, yg adik tiri Noah Puckerman dlm Glee tu. I'm a Gleek, i can't help it, terlepas satu episode macam big deal sangat. What to do, penganggur memang macam ni. Lol.

As I was sayin'~ Jacob Artist emcem cangat. BIRTHDAY DIA SEHARI BEFORE BIRTHDAY AKU hehehehehehe macam ada jodoh kan? Aww. Sila jemput tengok gambar dia kehkehkeh

Macho en?! Ok la tak hensem sangat tapi ehem ini reality, mana ada org yg perfect. wakaka. yg sebelah dia tu Melissa Benoist, jadi Marley dlm Glee s4. Diorg macam ada 'thing' together alalalala comel je ;) Melissa ni suara dia sedap gila oi nyanyi lagu Chasing Pavements, dlm gambar ni dia nampak cam tua sikit -_- tapi actually dia cantik gila wuwuwuwu~ Farisya suka dia hehehe

Ni time Tina, Unique dgn Marley nyanyi lagu Womanizer kt Jake. Jake ni cam playboy sikit hahahah sama ah dengan abang tiri dia Puck tu. Diorg dua-dua cool!!! Pastu en sekarang ni dia tengah date dgn Kitty, cheerleader paling gedik kt McKinley HS. Ek eleh tah pape tah Jake ni! Sebelum tu dah okay dah nyanyi lagu You Drive Me Crazy dgn Marley ugh harap-harap dia clash dgn Kitty tu secepat mungkin & couple dgn Marley! Yayy that'd be awesome doooooo.

Mwahaha emosi betul aku cerita pasal Glee, kipas-susah-mati biasalah. Sebenarnya aku suka semua character dlm Glee Club, diorg semua talented gila! And semua hensem/cantik. Alololo pahal sekolah aku takde Glee Club?! (Sebab takde sape suara sedap pun) Okay. Eh lupa pulak aku dah habis sekolah. Forever young hahaha

My babies!!! (plural form utk baby ye, bukan plural form utk babi) lol
Quinn (Dianna Agron) takde dlm gambar ni. Jeng jeng jeng!

Actually Quinn ada lagi dlm Glee, nanti dia buat comeback. Yeeha!

"Insider.com: Is there an artist or song you'd particularly like to cover on the show?
Jacob: I would love to sing some Frank Ocean – I think his music is really incredible, he's such an original talent, so I would love to do one of his songs. As long as I can steer clear of rapping, I'll be OK – I'll leave that up to Matt Morrison."

Whoa, ok Jacob I'll download some Frank Ocean's songs. Anything for you bbz lol

Okay lah cukup di situ. 

Gambar ini saya tujukan kepada Jacob Artist. Bye!

Lots of , Affat.

Home Home Home