your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

game kat twitter; kucing saya pembunuh. never shout never!

Assalamualaikum!!! Hello guys what's up yo? Apa khabar anda semua? Parents anda sihat? Boipren sihat? Kucing sihat? Kensalam semua. mula ah tu merepek -_-

Hmm hmm okay the topic today is games on Twitter!! Kat FB memang dah selalu kena kan notifications berlambak ajak main game kt FB. Annoying gila. Aku punya la excited ada notification setelah berdekad tak aktif ber-pesbuk; sekali bila tgk notification tu "Lee Guan Zhe invites you to play Slotomania." DAMN. Harapan~~~ Harapan menjadi layu~~~ Guang Zher saja memainkan perasaan aku! Pui!

Ehem. Twitter pun ada game wei, lagi ganas sebenarnya.. it's called "Orang bawah/atas ni...." -__- aku dah kena tadi! tengok ni -__________-


Ni Ijat yg printscreen (follow dia, dia hensem) hmmmmm sampai hati :((( aku tau la aku selalu pukul dia tapi sampai hati dia!! seriously game ni lawak gila tau hahahha tapi a bit annoying kadang-kadang haha. kalau you have no sense of humour confirm kau deactivate account kau kalau kena kt tweet keramat ni hahahha. aku tak pernah lagi kenakan org guna game ni, nampaknya aku baik wakaka

btw saya ada cerita, pasal kucing saya. tadi i was sitting at the hall with my dad, mum and sister. lepastu ada moth ni cantik gilaaaaaaaaa warna putih!! aku excited la tengok en, "alalala cantiknya!! *ambik camera nak ambik gambar*" sekali kucing aku 'terbang' kat depan aku and tangkap moth tu T___________T lalu aku pun gaduh dengan kucing aku, hahaha aku try tangkap moth tu dia cakar tangan aku, seriously aku tak sure sama ada kucing aku ni kucing betul or dia ni orang yg disumpah jadi kucing. perangai dia macam aku - kuat tidur, suka kacau orang, banyak makan. she is so cute. tapi dia bunuh moth and aku dendam gila kat dia!! lepas a few minutes gaduh dgn dia mak aku tangkap & letak dia somewhere safe. but then lepas kejadian tu aku & kucing aku macam musuh hahahaha takpe, esok baik la tu.

Hmm okay, gaduh dengan kucing? Nampak macam lonely kan? Tak lonely pun.. okay fine, lonely sikit kot. wakaka.

btw, i'm in love with Never Shout Never now. comel gila lagu diorang!! CheaterCheaterBestFriendEater is a great one. Can't Stand It is super duper cute. Lovesick is kinda sad. They have it all! Pi download lagu diorang sekarang!!

Ni vocalist dia. Comel kan? Hahahaha suara dia comel gegilersz.

Fuh aku skrg ni asyik promote band/artists/lagu je. Boleh jadi blogger hiburan ni, kejar-kejar orang cari gossip wakaka

Okay la i wanna cont reading my teenfics & dengar lagu. Hidup penganggur camni la beb!

Bye guyzzz =3=

p/s: Penyakit emo-tak-memasal aku dah sembuh. Alhamdulillah, nampaknya aku tak sakit jiwa.

Lots of , Affat.

Home Home Home