your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Wreck It Ralph best gila!

Assalamualaikum! sep atas sep bawah, sep depan sep belakang~ hahahahahaha omg tak lawak.

Pada 12/12/12 yg lepas saya telah pergi ke TS bersama kawan terchenta, Ayie. tak terchenta pun sebenarnya. kitorang pergi pukul 10 kahkahkah awal gila, terganggu waktu tidur aku.

Dalam 12.30 camtu, kitorang sampai ah kt TS. pastu gi beli movie tickets, then makan jap kt McD (aku dgn ayie dua-dua tak breakfast lagi masa tu, padan muka ko sape suruh ajak pergi awal sangat sobs) lapar gila maigod. Ayie pi order, ceyyy gentleman fewit. then tetibe ada minah hentak beg atas meja kitorang hahahaha Fira Yo rupanyewww. comel gila Fira, kecik je dia omomo. then teman Fira pi pekena nasi kat kedai mamak hahahaha then gi cinema.

Wreck It Ralph best gilaaaaaaaaaa! comel gila! at first ada cam short story tau, pasal paper plane love pebenda tah hahaha pastu aku dgn ayie ingatkan tu ah cite dia. tak sampai 15 minutes tetibe keluar credits hahaha ayie cam "ek eleh tu je?!" pastu baru cite Wreck It Ralph start hahahahaha. 5 stars ah cite tu, memang best banget dong. Vanellope comel gila! annoying-but-cute girl! ok ok meh aku cite sikit pasal cite ni. ehem.

characters dalam cite ni semua characters dlm game, diorang dlm arcade centre yg sama. pastu kengkonon bila arcade centre tu tutup, diorang punya life macam manusia. arcade games tu kononnya kerja diorang, diorang kerja as characters dalam game tu. so ada satu game ni nama dia Fix It Felix, Ralph ni kerja dia pecahkan tingkap building tu, Felix ni ada magic hammer, bila Raplh ni pecahkan tingkap tu, nanti dia fix tingkap tu. haaa camtu la game dia. so bila arcade centre tu tutup, diorg punya life bukan cam dalam game tu. residents dalam building tu suka kt Felix tu, tapi tak suka Ralph ni sebab diorang kata dia orang jahat. pastu one of the residents cabar Ralph ni dapatkan medal (dalam game tu Felix tu dapat medal setiap kali menang) so Ralph ni terdengar ada sorang ni dpt medal, tapi daripada game lain - Hero's Duty. so Ralph ni disebabkan dia nak orang suka dia & orang tak panggil dia orang jahat lagi dah, dia pergi kt game Hero's Duty tu, nak dapatkan medal. bila dapat medal tu, Cy-bot (monster dlm game Hero's Duty) ikut dia keluar drpd game tu. pastu medal tu tercampak dalam game Sugar Rush. masa ni la Raplh jumpa Vanellope hehehehehe comel gilaa. pastu Vanellope ni rupanya dia pun nasib dia lebih kurang Ralph tu jugak, orang tak suka dia. pastu Vanellope ni curi medal tu drpd Ralph, sebab nak masuk race. Candy King ni tak kasi dia race (masa tu taktau lagi nape) tapi dia sempat gak register untuk race tu. pastu, Ralph ni tolong la dia. bla bla bla dapat tau nape Candy King tu tak suka Vanellope tu, bla bla bla dah malas cite. pergi lah tengok sendiri, baru thrill lol.
Ni la vanellope hehehehehe

after tgk movie gi jalan-jalan, kitorang kacau Najwa dgn Fatin kt Kenny Rogers, hahahahahaha comel je diorang hahaha. pastu Ayie shopping cam perempuan wei. banyak gila baju dia beli. pastu dia nak belanja aku sweater comel gila, aku taknak (omg baik gila aku ni) pastu mmmm gi Sungei Wang, gi Low Yat jap cari Fira punya iPad cover, pastu gi Pavi jap, pastu gi TS balik. kt TS tu jumpa Ijat, Wann & Hanum. comel gila Hanum, first time jumpa dia hehehe. muka dia cam chinese sikit oooooo cantik gilersz. pastu ayie cam "fat, jom?" "mana?" "F.O.S~~~" aku pun cam "JJJOOOOOOOOOMMMM" hahahahaha dah lama tak beli t-shirt sobs. pastu gi ah F.O.S dengan dia, beli baju then balik. Ijat & Wann balik naik motor, Fira & Hanum naik KTM tapi gi Shah Alam kot, aku dgn Ayie gi Batang Kali. dalam train bosan gila woi lama gila nak sampai. pastu sampai kt station Rawang, train stop & semua org keluar. rupanya train gi Batang Kali dah habis kahkahkah best gila. pastu aku dgn Ayie lepak kt warung jap minum-minum, Ayie org tua minum teh tarik hahaha. parents aku tunggu kt McD, so kitorg jalan ah pi McD. nampak a group of Indians..

Ayie: Fat Fat jalan cepat Fatttt.
Aku: ha? aaaaa ok!
Ayie: pergh menakutkan do. aku pun takut.

ok fine ayie tak la seberani yg ku sangkakan. takpelah. hahahahhahahahaha pastu balik, then tidur kehkeh.

by the way, lengchai aku kerja kt casino Genting Highlands hahahahahahahaha omg nasib baik dia chinese. kalau tak, dah lama kena ceramah dgn mak aku kehkeh. pastu esok nak jumpa dia hehehehehehe see you tomorrow Lee Guang Zher ;) ;) ;) ok bye.

Lots of , Affat.

Home Home Home