your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

SPM 2012 is officially over!

Assalamualaikum, hello there!

Hmmm dah seminggu dah aku habis SPM, omg BOSAN DO CUTI NI.

Semalam kan bosan gila wei dahlah cite tak best pastu ugh ugh mmg takde benda ah nak buat. Nasib baik Ayie & Wan datang melawat aku huhuhu yay thank you boyzzzz. Walaupun korang datang sebab takde port lain nak lepak (ingat aku taktau ke?!) Tapi thanks juga la sebab kalau korang tak datang kan maybe aku dah mati kebosanan. Ayie & Wan dah dapat kerja do siot tol. Aku sorang je takde kerja lagi ni sobs. Fatin dengan Najwa kerja kt Kenny Rogers, Malon kat mana tah tapi kerja la kot, Ayie & Wan pun dah dapat kerja. Aaaaaaa bosan ah camni. Aaaargh.

Abaikan. Azam aku cuti ni aku nak habiskan masa sebanyak mungkin di rumah, kerana aku belum puas tidur makan tidur makan tidur makan di bawah tanggungan parents aku. Aku taktau do nape, aku ni cam kera sumbang sikit (nyanyi pun sumbang sebenarnya lol) aku cam tak reti nak ber-sosial. Kalau macam jumpa orang kan aku susah nak rapat & get along dengan orang tu kecuali kalau dia mmg ngam habis ah dgn aku. Sian tol. Aku pun kesian kat diri aku sendiri. Masuk U nanti bahaya ah kalau perangai aku still camni, dah ah kt U nanti kena survive. Takpe, aku akan cuba sedaya upaya ubah perangai aku sikit masa cuti ni yeeeha.

So pukul 4 kot japgi dengan rasminya semua calon SPM merdeka. Kalau tak silap akulah (aku dah merdeka sejak Selasa lepas dah ekeke). So yayyy congrats '95 babies! We've tried our best so let's just pray that our result will be gempak ;) Straight A's, amin!

Btw kalau korang nak tips tunggu result kan boleh baca blog ni http://acikraha.blogspot.com/2012/11/tips-tunggu-result.html yesss tips ini sangat berguna. thank you Acik Raha! ececeh.

Btw, the Grammys 2013 nominations dah revealed. Sadly, Bruno dapat satu je nomination, Best Rap Song (Snoop Dogg & Wiz Khalifa ft. Bruno Mars - Young, Wild & Free) :(( i hope they will win! Tapi nominees ok la juga, semua deserve it. Takpelah Bruno, Grammys 2014 maybe? ;)

Oh wow. You're so creative, ey? :D

Lots of , Affat.

Home Home Home