your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Goodbye 2012. Hi 2013.

Assalamualaikum~~ Yayyy it's 31/12/12! Just a few hours till 1/1/2013. Weeehuuuu


I am so excited for 2013. Sebab 2012 sangat menyusahkan kahkahkah. Especially sebab SPM kan, pergh gila stressed. But tak dapat dinafikan, I kinda miss 2012. All the memories I had with my friends, we laughed together, we fought, we studied together, merajuk sana merajuk sini, bahan sana bahan sini, there's no way I'm gonna find any friend like you guys dow, seriously! Heks.

Perkara paling sadis dalam 2012, aku keluar dengan kawan-kawan aku 2 kali je. 2 kali dalam jangka masa setahun. Gila aaaaaaah. Entahlah aku ni, taktau lah kenapa. Suka sangat duduk rumah. Mandi lambat. hahahaha kalau nak keluar macam aarggh malasnyaaaaaa. Walaupun 2 kali je keluar, best gila ok! Yg first tu bulan bape tah. Bulan 4 kot, celebrate birthday Mimim. Dengan Azhar Ayie Malon & Mimim. Time tu pulak masa nak balik tu train rosak hahahaha lama gila tersadai kt station tu, 12 jam ngadap muka diorang bosan nak mapuh hahaha. The second time, dgn Ayie. baru je haritu, lepas SPM huahua. Disebabkan aku jarang keluar & kalau keluar pun dengan kakak aku, aku tak reti la kan nak naik train apa semua ni, tukar train pergi mana semua mana aku tau. Ikut je la Ayie, kalau dia sesat aku pun sesat sekali lulz. Lagi best, masa kitorang balik tu train to Batang Kali dah habis. Nasib baik ada superhero hahaha, parents aku to the rescue!! (jemput kitorang) hahaha

Perkara paling best 2012? Let's see, ada banyak. Banyak cecangat hahaha tapi yg paling best hmhmm masa habis sekolah kot? HAHAHAHA last day sekolah sumpaaaaaaaaaaaaaah rasa bebas gila fuuuh rasa nak berenang gaya bebas sampai Jepun! tetibe. memang masa last day tu macam "adios school, i don't wanna see you again" sekali pup Nurin kata kena hantar buku teks yg aku pinjam utk SPM masa first day sekolah. Masa first day sekolah tu pulak aku dgn Syamim plan nak keluar dgn Fatin & Najwa. so aku taktau nak buat apa sekarang ni. idk. idk. idk. konpiusssssssssss.

Eh macam lari topik je? Ala apa ni. So azam 2013? Let's see...

- Find a job (?) or apa-apa la yg boleh bagi aku $$$
- Be less lazy.
- Menjadi lebih matang (not gonna happen)
- Start writing a diary. Release stress!!
- Jaga my kitten elok-elok. hehehehe
- Have a healthier lifestyle. sebab lifestyle aku masa 2012 memang tak healthy langsung..
- Kurangkan merungut. Kurangkan membebel. Kurangkan tidur. Kurangkan lemak.

Eeeuww tak matang langsung azam-azam aku. Malunya jadi diri sendiri. Ohmaigod. Patutlah aku takde boipren. Lol

Btw, aku terlepas The Voice episode yg ada Bruno Mars perform tu. Mak aku kata dia nyanyi lagu When I Was Your Man. wuuuuu mesti best dowww nak gi tengok ah hehehehe bye!!

Lots of , Affat.

Home Home Home