your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

A good night text.

Assalamualaikum everyone!

Arghhh it's been a very busy week, but still bosan gila ah cuti ni. Tapi lucky me my nephew is staying with us for a few days so tak lah bosan sangat. Tapi susah jugak la jaga budak kecik ni. Heh

by the way... 19/12, LGZ's birthday. I wished him at 12.00 a.m. and and he replied! yay! xD

me: "happy birthday alee! enjoy your birthday lengchai :p - farah :)"

him: "thank you very much... u r the first one who wish me.. ^^ thank you 谢谢"

me: "no prob ;) have a blast!"

him: "haha.. thank u :p wish u have a sweet dream..gd nite"

me: *tak reply*

AND I WAS LIKE BABY BABY BABY OHHHHHH hahahahahahaha wei happy tau like seriously happy gila gilaaaaa. aku tak reply tu pun sebab cam hahaha taktau nak reply apa. so biar jelah. lol

So a good night text! A good night text can simply make someone go to bed with a smile. Especially good night texts daripada orang yg kita suka/sayang. tapi kan kalau our crush bagi kita good night text macam lagi takleh tidur je kan?! oh yeaaaaah hahaha but i love good night texts tho. rasa cam ada orang ingat kita je. but good night texts at 2 a.m. like seriously wei saja je kacau aku tidur en?! haih hantar la good night text tu before aku tidur kan baru best sikit tidur, mimpi pun best je ekekeke.

Mm-hmm, ok bye :P

Lots of , Affat.

Home Home Home