your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Happy Eid! And Happy Trial!


Assalamualaikum! Hi guys, how's your raya? Mine is great tapi hmm bosan sikit sebab tak pergi rumah relatives. but maybe 2nd day of raya will be more fun! Duit raya korang dah berapa dah hehe saya dah dapat 110 yayyy tu pun from my sisters. aku tak tuntut okay kakak-kakak aku yg bagi sendiri k cause aku kan adik yang baik lol jangan muntah plis.

My baju raya warna hitam!! Sama dengan kak Liyana hehehe. Raya tahun ni ramai yg pakai baju purple & blue, wassup yo?! Purple mcm belieber pulak hahahahaha k Samim, Ayie & Ijat tiga-tiga warna purple, sweet la konon tu pui pui! haha. Raya wishes tahun ni ah best ah my Twitter friends are so friendly! Fb jangan cakap, aku bukak pun tak, dah berapa abad dah org tak post pape kt wall aku lol sedih. 

↓ OH AND THIS IS DEDICATED TO THE SPM CANDIDATES HA HA HA 

Guys, nasib kita sama la kena beraya dengan buku hmmm we're having Trayal kan aih so sad. so guys, walaupun terpaksa korbankan raya, enjoy your raya ok!! but beraya habis-habisan first and then study habis-habisan ok, we're gonna knock down that trial guy yg dah kacau raya kita and get gempak results ok!! let's make our family proud of us especially our parents, harapan diorg kt kita tinggi sangat menggunung mcm Gunung Kinabalu wow fantastic baby. lagi-lagi anak sulung, dear Alongs your parents must be counting on you. do your best tauuu. anak-anak bongsu macam aku ni pun sama, anak-anak bongsu semua mesti sorg je kan still sekolah skrg ni yeah stress kan? tau takpe :(

Oh and just as a reminder, matrikulasi dah boleh mohon, cepat-cepat mintak your counselors belikan borang tau nanti melepas pulak apa pun tak boleh. 

Lastly, enjoy your raya!! Kalau free datang rumah okay, kalau tak tau rumah saya kt mana i'll send you a map ok lol. Good luck for trial to SPM candidates & happy holiday to all of you! Take care, jgn main mercun kalau tak reti, kang hilang tangan takleh salam orang mintak duit raya hahahahaha bye.

p/s: Saya tak dapat PLKN huahuahua I wanna gooooo, tapi takpe ah I can laze around at my home all day long. hehe

Lots of , Affat.

Home Home Home