your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

mangsa spm memang macamni.

Hellow marshmallow! Hai saya calon SPM & saya stress. Exam 3 minggu, takboleh nak lama lagi kan. Soalan kemain susah, taknak bagi belas kasihan langsung kan? Kawansz, come and go. Harini gaduh dengan orang ni esok baik balik sat agi gaduh dengan orang lain pulak minggu depan baik balik urgh tahpape tah. Semua cepat emosi pasal SPM. Pastu dah stress camtu takde tempat nak release stress. Boleh jadi gila weh macam ni. Ini baru bulan 5 nak masuk bulan 6. Ada 5 bulan lagi before SPM. Dalam 5 bulan tu lagi banyak la pressure, lagi banyak benda buat aku stress. Sementara nak tunggu SPM tu macam mana ah emosi aku agaknya? Macam uyorang gila, confirm.

And masa test baru ni, baru aku sedar. Nota aku tahun lepas tak lengkap! Kau bayangkan cemana nak study dengan nota tak lengkap? Baca buku teks? Baca buku rujukan? Buat latihan bebanyak padahal tengok jawapan belakang je? Takde guna weh kalau macamtu. Baik aku golek depan tv makan jelly lagi bagus, dapat aku membela kebajikan perut aku yang comey lotey ni muahahahaha.

Oh dak G-Shock masuk Form 6! Hahahahahahaha siapakah dia? Alah dia tu yang tu tu yang pendek comel tu hahahahahha ala dia tak hensem pun tapi aku suka tengok dia. Dia cam baik gila :p Pernah la sekali tu kan aku lepak dengan haziq, ni cite form 4 ni. Pastu masa tu haziq tengah buat latihan akaun. Pastu haziq tanya dia "Bang ni cemana bang?" pastu dia macam "aaa entah *sengih*" pastu aku macam selalu la usha dia sejak drpd haritu hahahahahahahahahahaha alolololo malu ah itew citew camniew. tu jelah citenye aku malas nak cite lagi dah muka dah merah ni ohmai ohmai merah tanda berhenti. jadi sila berhenti. haha tetibe. Hmmmm hahahahahahahaha ah i can't stop laughing. Rasa nak naik Genting Highlands lepastu golek ke bawah sambil gelak lepastu gedebush kena langgar lori pergh sodap.

Oh yes haritu aku nampak mamat ni naik motor. Dia macam tunggu someone depan sekolah. Dia tu melayu rasanya tapi aku tak sure lah sebab tak kenal, sama sekolah je. junior aku rasanya. aku ingat dia tunggu abang dia ke adik ke kakak ke mak dia ke, rupanya tunggu awek. awek dia pulak amoi lenglui weh hahahahahahaha aku terkejut gila rasa nak snap je gambar diorang tapi malangnya takde camera masatu lainlah kalau mata aku ni dah upgrade ada lens dslr kat dalam en. so aku pun tengok ah diorang sampai diorang balik ghahahahahahaha berminat betul aku dengan diorang nampaknya. kalau diorang couple memang sweet habis ah weh hahahahaha nanti aku siasat!

Hahahahaha ok dah cukup rasanya membebel macam orang tua. bye!


p/s: this July kakak aku dapat baby! can't wait! mesti dia baik macam Achu dia huhuhohohehehihi. kalau jahat tu mesti dia perangai.. aku jugak. ceh bapak tamak gila ohmai english hahah bodoh ape bye.

Lots of , Affat.

Home Home Home