your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

geng bracelet sama.

Hai awak hai awak! Kita dah habis exam hehehehehehe. Actually semalam dah habis dah tapi busy buat gelang for my aweksz and pakwesz so taksempat nak update blog ececeh. Gelang? Gelang?! Yes yes gelang! Tapi Amal panggil lipan hahahahahaha sebab rupa dia.. macam lipan. Cisss kwang asam, kwang kwang kwang~

Kembali kepada cerita gelang. Yezza aku belajar buat gelang drpd kakak aku haritu, senang gila bapak weh., aku yang takreti mengait ni pun boleh buat~ Soooo almost semua kawan-kawan aku ada gelang tu hehehe :p Semestinya sumbangan daripada aku! Free of charge. Maklumlah tahun ni tahun last sekolah weh. Kena kumpul kenangan sebanyak mungkin. Lepas SPM ni mana dapat lepak kat sekolah dah kecuali kalau masuk Form 6. *cough*

Ini Ayie punya :D :D :D

Mine - Biru+grey
Samim's - Pink+white
Fatin's - Hijau+hitam
Izzati's - Purple+maroon (Maroon 5? Oh my English! Hahahaha)
Ayie's - Dark blue+light blue & Brown+cream
Dodo's - Hijau+ putih
Jue's - sama macam itew!
Amal - Light grey+grey
Syamie's - sama macam izzati hahaha!

 So sweet en? Hehehe! Soooo macam ramai gila ah pakai kat sekolah tadi en bangga gila woi :P Pastu masa rehat...

Azmani: Affat, aku nak jugak!
Me: Hehe kau nak warna apa?
Azmani: OGHEN dengan MEGHAH (dia pelat 'r')
Me: Oghen dengan meghah?! Hahahahaha ok!
Azmani: Aku nak dua tau!
Me: Eh satu dua warna. Dua empat warna ah!
Azmani: Hmmm, OGHEN putih pastu MEGHAH putih. Chajwan pun tau, dia sama warna dengan aku.
Me: ok! 

Aku pun macam "hehehehe ada tempahan lagi *sengih*" pastu masuk kelas lepak-ing snap-snap gambar jap then jawab paper PJK. Susah weh hahahahahaha bak kata Ayie, soalan 26 paling susah! HAHAHAHA siot. Balik tu...

Maz: Affat!!!
Me: Apa?!?!
Maz: Aku nak jugak!! *sengih*
Me: Hehe warna apa kau nak? 
Maz: Apa-apa yg sesuai dengan kulit aku. Tau tau? Ok bye! (balik)

Hehehehehehehe bangganya aku. Wahida dengan Najwa pun nak, fuuuuh laku doh xD Kalau buat bisnes banyak untung ni. Ececeh lepas SPM aku buat bisnes la kot. Ni saja-saja je, kenangan before SPM kan.. Ok la nak pergi sambung buat bracelet lagi. Bye!

Lots of , Affat.

Home Home Home