your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Back to school.

Hellow mellow marshmallow. Ingat aku lagi tak? Harharhar kalau tak ingat aku pancung semua biar RIP. Woohoo garang nak mampus, mentang-mentang sekolah dah start, mood ke mana pergi entah. Harhar

The 1st day of school, which was yesterday sucks. Like seriously, bosan gila nak hidup. Semua benda bosan, taktau kenapa rasa tension gila -_- And at one point, aku start mintak balik then Mazliana marah aku LOL macam mak tiri ah kau ni. Itu 1st day sekolah.

2nd day sekolah, OMG best gilaaaa! Memula ada mesyuarat agung rumah sukan, itu tak best. Tapi yang best nya Qeera datang tegur aku hehe :3 Awww, comel je budak tu, kecik je... Hahaha! Oh and Fana adik Malon pun ada kat situ masa tu lalala. Then borak jap dengan Qeera err kejap je, lima minit kot. Pastu masuk kelas. Belajar add maths, hahahahahahahahahahaha add maths best gila hahahahahahaha tu gelak tak ikhlas nama dia. Aku tak pernah gelak ikhlas masa add maths kecuali kalau kawan aku buat lawak. Full stop.

Rehat, lepak dengan Faten. Terdengar macam suara Malon tapi aku buat taktau je sebab ingatkan bukan dia. Dah blah tu baru Faten cakap itu memang dia haha naissss. Hampeh -_- iSad tau.

Comel sangat.

Tadi banyak benda comel jadi doh ahahaha okay aku excited gila kat sekolah tadi.

1) Dodo bagi aku dua ringgit. Comel sangat duit tu. Thanks Dollah, dapat aku beli chocolate milk yang tak sedap tu.

2) Syamie menari masa cikgu bukak video concert FTP tadi. Comel sangat hahaha he was like "Affat!" "Ye?" "Jom menari!" Lepas tu dia menari hahahaha Syamie why you so fani? Kelakar gila kau ni hahahaha kalau takde kau, class sunyi gila doh harhar.

3) Syamim jadi penolong. Oh ini cerita semalam. Tapi Syamim comel sangat. Hahahaha tak sangka budak kecik ni jadi penolong ketua kelas, and ketua kelas dia hensem. Yes, Nash yang ada taring terkeluar tu. Muahahaha.

Dah tu je pun yang comel sangat tu haha. Macam biasa, dalam kelas aku duduk dengan Nurin. Woohoo! Bolehlah menuntut ilmu Add Maths daripada dia. Yeah. Differentiation kitorang tak habis belajar tahun lepas, harap-harap Puan Rosyidah sambung belajar balik yang tertunggak tu. Sebab saya tak faham langsung. Langsung tak faham. Nanti ada Integration pulak, kalau saya tak faham Differentiation macam mana saya nak faham Integration? Jeng jeng jeng susah betul soalan saya ni kan cikgu? Haha

Oh ye, masa cuti, aku dapat new new baby rabbits. Comel gila wa cakap lu, aaaa macam bola yang berbulu haha comel gila weh. Tapi sekor dah mati, sebab tersepit u_u I cried kot masa dia mati tu, wuwuwu biasalah aku kan berperikebinatangan.


Hahahahahaha merepek macam kerepek.

Btw, kepada semua yang still sekolah, have fun at school! Kepada yang Form5, enjoy your senior year guys! Jangan buli junior okay, kang tak memasal kena sumpah fail SPM kang huahua.


And.... Jom study hard for SPM. Eh no, let's study smart. SPM? Yeah, Si Pakwe Macho/Mars. Awww, look at him. Macho sangat pahal? u_u

Lots of , Affat.

Home Home Home