your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

I hate school.

Hye.. Aku takde mood sekarang ni. Baru tau, tuition start esok. My mom paksa pergi. Malasnyaaa, lagi sebulan cuti. Rasa macam holiday aku dah dirosakkan haha rasa depressed gila weh, seriously. Rasa macam arghhhh nak daki Genting Highlands and scream from up there, nak release tension ~.~ LOL pasal tuition pun boleh emo macam ni. Whattafish.

Maybe sebab tadi ramai tweet "Omg SPM dah habis" "Merdeka" "YEAY NO MORE SCHOOL!!" kot aku rasa jealous and nak merdeka sekali. Merdeka lagi sebulan je cukup ah, SEBULAN LAGI before 2012, my SPM year. Tau ah en markah aku low gila haritu, but kalau depressed sangat pun takboleh nak focus jugak -_-

Aku pun taktau kenapa I hate this so much. Macam, tah. Emo semacam. Pasal tuition je pun. Dulu rasa macam nak, sekarang.. Rasa macam kena paksa pulak. Omg I hate this I hate this weh. Tuition tu berapa jam je pun, duduk dalam kelas tu take note sikit then balik boleh ah enjoy macam biasa en. Haha, kenapa la aku mesti SPM ~.~

K fine SPM year takboleh lalai, takbolh texting sangat, online kena kurangkan, jangan melawan cikgu, nanti tak berkat, kena banyak minum sayur supaya otak cerdas, kena pergi sekolah hari-hari supaya tak tertinggal dlm pelajaran, jangan nak berblogging sangat nanti membazir masa, wuyohh banyaknya benda takboleh buat so apa je boleh buat? Let me see, oh kena banyak study, banyak baca buku, banyak buat latihan, oh and jangan lupa rajin bertanya kepada guru, hahahahahahaha ni makan dia. Haih.

So aku akan stay tension poreber and eber sampai SPM habis. Hahaha coolnya, 12 months tu. Ye, memang cool. And to 1995 babies, ye kita Team Tahun Babi sama-sama. Tapi sebab taknak rasa hina sangat, kita Team Tahun Baby lah eh? Takpun Team Tahun Bad Piggies ke. Takde ah rasa diri babee sangat haha k merepek due to depression k bye k k bye bye k bye semua, yeah bye, k thanks for reading k sebenarnya aku taknak stop type lagi ni tapi ni dah pukul 6.50 dah ni k so bye ah k bye semua, k bye you, oh you too, bye bebeh, k bye. what the tut.


Bestnya kalau dapat duduk kat sit belakang tu, semua kosong tu, omg bestnya bestnya... Dah bye ~.~


p/s: New song hehehe, enjoy! :*

Lots of , Affat.

Home Home Home