your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Harimau Malaya is fiercely awesome.

Hello! Ehem ehem, jeng jeng jeng congrats to Harimau Muda for winning over Indonesia masa Sukan SEA haritu. No hate. Eventhough dekat stadium tu diorang kena boo banyak kali, Indonesian players were showing off their drama skills, haha banyak sangat tengok Sinetron kott. We're proud of you Harimau Muda! Eh ke Harimau Malaya? Entah we're proud of both ._. And Baddrol Bakhtiar(10) is such an awesome captain. Ong Kim Swee, the brilliant coach and Apek(1), goalkeeper paling terer ah wa cakap lu. Tak lupa juga hahaha kepada Yong Tau Foo saya, Yong Kuong Yong(28)! Phewittt Yong Kuong Yong hensem, hehe. These are the Malaysians' heroes. Wewittt.



Ni masa Malaysia scored! 5-4 yo.



This is my Yong Tau Foo haha tengok tengok dia rajin training! 
Yong Kuong Yong, jersey number 28!



Oh and semalam match over Syria, we lost 2-0. Tapi takpe, diorang penat kott. Gila apa lawan Indo then dua hari lepastu terus lawan Syria. Ingat diorang robot apa?! Cehhhh over nya aku hehehe.

Then err I found this.


Maybe betul kot ._. Sounds scary. And tau tak, before Malaysia vs Syria match started, diorang announce ada sorang Malaysian ni he went to Indonesia sebab nak tengok match Malaysia vs Indo haritu. And dia hilang. Kedutaan just dapat beg and wallet dia je. Pray for him, hope he's still alive and harap-harap dia tak kena serang dengan supporters Indonesia. I'm afraid he said something yang sakitkan hati Indonesians ke... Scary gila ah. Hope he's just fine and ate bakso there ._. Or perhaps IndoMee. Takpun tempe ._.

And hey, aku dah tengok Happy Feet 2! Dengan kakak aku Najibah tu hehehe. Comel gila ah weh, recommended! Masa aku pergi tu ada budak-budak tengok dengan parents diorang, hahahaha comel gila diorang gelak. Pastu ada satu scene tu sedih.... Aku yang keras hati ni pun rasa sedih hahahaha *letak Eye-Mo dekat mata* *kesat air mata*

Yang depan tu Erik, Mumble punya anak. Yang belakang dia tu rambut macam Tae Yang tapi ada highlight sikit tu hahahaha Ramon nama dia, dia ni sweet talker doh. Haha

Tapi Happy Feet 2 ni PG13. Adik-adik yang bawah umur 13 tu bawak parents ye haha kang tak memasal takdapat masuk panggung kehkeh.

That's all I guess. Imma make sure blog ni takkan berhabuk lagi. Hehe bye! :3

Lots of , Affat.

Home Home Home