your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Form 5 bebeh!


Hello bebeh! Harini dapat buku Form 5 dooooo fuhhh rasa dewasa gilaaaa. Tapi kitorang tak dapat menikmati zaman senior dengan sepenuhnya sebab ada Form 6 -_- Kalau diorang takde mesti kitorang boleh conquer everything dekat sekolah tu heh. Kacau ah. So thiz iz le bookz, tadaaa!


Abaikan meja bersepah tu hehe. Ada 17 buku okay dekat situ, bayangkan aku punya muscle besar mana jinjing camtu je buku ni, yang lain semua bawak beg sebab dah tau akan dapat buku harini eii tak aci. Takpe la sekali-sekala work out, lagi tough ah muscle aku ni HEHE (Girls with muscles=MajorTurnOn) HAHAHAHA OKAY SHUT UP AFFAT.

Pastu masa otw balik tu, aku jalan dengan Syamim. Hehe sweet kan LOLOLOL. Pastu ada budak form 5 ni cakap "EH BUDAK TU AMBIK BUKU FORM 5 LA!!" Ok dude aku tau kau tinggi tapi takpayah la perli hahahaha aku lahir tahun 1995 okay,  tahun BABaI okay? Haha shit ah kau tengok ah nanti aku lagi tinggi daripada kau, kau datang melutut depan aku pun aku tak pandang hahahaha :P Nasib baik mood aku baik tadi kalau tak memang aku dah baling buku tu kat kau, mati mati mati!! Haha -_-

Eh eh semalam aku rasa McFlurry Milo Supreme for the first time -,- haha call me ketinggalan. Sedap la jugak, but macam Malon cakap, McFlurry Oreo lagi sedap -__-

And... Cashier drive-thru dekat McD tu pekak betul. I ordered two of those McFlurry, dia key-in satu je. My sis nak jugak, so terpaksa beli lagi satu tu in the restaurant. Bengang betul. And masa kitorang nak masuk tu, I was hoping dia ada dekat situ so that kitorang boleh usha tajam dekat dia. Then Doom! Dia ada dekat situ ahaha memang buat muka kerek plus mintak kaki ah. So cool~ Tapi dia buat muka innocent je. Ok kau memang hebat. Kau menang. Haha

Oh ada cerita best! Haha but agak memalukan. Tapi aku takkisah pun dah biasa dah dimalukan LOL. Camni, haritu I was sitting beside my dad. Lepastu dia macam tengok je muka aku -_- Pastu aku pandang la balik :P Then he touched my forehead, cakap "Ni jangan usik nanti lagi teruk" *dongggg* *gedegang* *kebabom* Haha pandang jerawat rupanya, omg omg ingatkan saja pandang hewhew.

Then aku mengadu kat mak aku ;P Then my mom cakap:

Mama: Haha tulah basuh muka tak harini?!
Me: Emmm Kakbie dah habiskan mosturizer Affat. Salahkan dia.
Mama: Ehhh, kejap lagi beli.

Okay mak aku yang rajin menjaga hal ehwal kebersihan aku ni HAHA me? Errrr haha okay aku jaga lah kebersihan aku. Mestilah jaga. Baru orang pandang mulia. Aku ni kan sentiasa wangi, mestilah bersih. Hahahaha just mandi je lah emm selalunya mandi lambat gila *cough* But still wangi K *cough* And... Masa before mandi pun I still smell good. *cough macam orang kena TB* heh.

Ehem. Ehhh ha ni nak update pasal EMA ni. Bruno Mars got 2 awards! We're proud of you Bruno Mars! Hehehe. Everytime Bruno Mars dapat award aku yang excited, macam aku yang dapat.... Eleh biarlah, Hooligan spirit ah. Korang mesti happy masa JB dapat award kan? HAHAHAHAHA HE LOOKS LIKE A GAY NOW. GAY GAY GAY. What were you thinking when you were getting your hair done for EMA yo JB? He'll probably answer "I look awesome and matured and cool. Girls gonna be drooling" Yo not me Justin Bubur. Bubur McD lagi nampak menyelerakan daripada rambut kau B)

BIG BANG! Dapat 1 award. Yeehaw, okay lettew first time kott Asia Pacific artist dapat MTV Award. Tae Yang spoke English fluently doww! Cool habisssss hehe. GD? "Oh thank you MTV! Thank you all! *asdfghjkl* (cakap bahasa Korea) GAMSAHAMNIDA!!" Hahaha takde subtitle pulak tu... Saya tak okay. Notice Tae Yang's new hair? Yup, dia highlight mohawk dia. So cool aite? He's always cool hehehe.

Eh dahdah enough menggedik for now. Tadi at school I hugged LGZ's bag masa tengok dia main chess. Lee Guang Zher lengchai maa. Haha -_- Okayy have a nice day readers!! *ayat macam blog ramai readers je* heheheheheHekEleh. Haha :*

Lots of , Affat.

Home Home Home