your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Hello exams! *knife in ma hand*


hye i'm back! LOL kata nak away sampai habis exam hahahaha biasalah JANJI ORANG MUDA. alah aku update ni pun nak wish good luck dekat '96 babies, good luck for PMR! jangan main tiru-tiru okayy nanti pengawas peperiksaan dapat tangkap frust menonggeng lu. And lagi satu jangan lupa bawak slip PMR hahahaha nanti kena charge RM1 doh! kalau kau nak save duit beli topup untuk berjoli dari malam ke pagi, pagi ke malam lepas PMR nanti janganla tinggalkan slip PMR and IC korang, dikhuatiri akan menyebabkan pembaziran hahahahaha

jangan tension-tension, chillax! (cakap senanglah) ahhh aku bagi kata-kata semangat ni, semangat tak? UNTUNGLAH SEMANGAT. LOL

Ohh and:



Thanks okay?! jasamu dikenang!! PEACE! (tunjuk thumbs up hahahaha Puan Salmi for the win!!)

Satuuuu lagi, exam dah nak start, next Wednesday. aku cuti dari esok sampai next Tuesday muahahahahaha cool gila ah! berkat suka buat bising, kalau korang nak cuti PMR next year jadi kelas yang paling bising sepanjang abad okay? memang tak rugi wa cakap lu. untung ada lahhhhh kehkeh


Ok i wanna make entry gedik sikit *hahahachum*

Tadi LGZ panggil aku. yknow LGZ? the coolest chinese boy in my class! hahahahahaha ok sumpah takboleh blah, dia ni B-Boy tau, aku pernah nampak dia battle dengan Syfq taring, hahahaha cool weh! we all call him Ali haha A-Lee Guang Zher. he called me "Hasnor....Farah" kinda bangga sikit eh takbaik tipu eh? emmm bangga banyak. hahaha and then ah malas ah nak cerita nanti hidung berdarah. HAHAHAHA

dah, diam. "kau suka dia ke?" no comment, *jawapan artis* Hehehehehehe takkan lah woiii he's my classmate ah suka-suka camtu je ah my friend tu! muahahahahahaha.

dua tiga hari ni aku asyik dok promote lagu Bruno Mars-It Will Rain je. best gilaaaa ah gila.

"If you ever leave me baby, leave some morphine out my door. Cause it will take a whole lot of medication to realize what we used to have we don't have it anymore..."

I lost one friend. He was a good friend, hahahaha tapi haha entah taktau la how come boleh gaduh and kiokk jadi macamni LOL dorang kata aku melampau sangat tapi tapi hehe emm.


imma act like nothing happened, haha ego lebih. me wanna merajuk dengan FB and Twitter and bloggie for a month. tapi jangan percaya, JANJI ORANG MUDA.

wish me luck for exam. BYE. T-T

*studying mode=ON

Lots of , Affat.

Home Home Home