your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Hello creatures.



Don't cry Joe, lol.

Ehem, today nampak something yang sangat-sangat 'heart-stabbing'. Won't think much about it, takde benefits -.-t Hmmm. Okay so yesterday aku keluar dengan my sisters and parents. Umm Angah and Atin je. Went to Sushi King yummeh. Pastu i bought three graphic tees, comellll tak sabar nak pakai. One of it ada gambar cartoon that looks exactly like Cameron Mitchell hehe. Cute cute cutenesssss. Tapi kalau aku pakai mesti hilang comel. Haha shitz.

Ohh yeah sekarang ni ramai cakap pasal Zayn Malik. "Zayn Malik is cool" "Zayn Malik is my new addiction" yang aku ni pulak fikir "WHO THE HELL IS ZAYN MALIK?" hahaaha ketinggalan. Pastu pernah TT "Zayn Malik is beautiful" and aku pun..... "Zayn Malik ni mamat ke minah? ....ke shemale?" hahaha and aku takpernah berusaha pun nak siasat dia ni siapa. Tapi nampak macam comel je -_- No no Bruno Mars lagi comel. So aku berharap sangat haha someone please cerita pasal this boy, aku rasa curious nak tau dia siapa -.-

Tukar topic. My sister, her friend offered her nak belanja a hedgehog for her birthday. Alaah, yang ni.


Dia macam porcupine but jinak. Nak mandikan dia guna toothbrush haha then brush dia punya duri tu haha comel gila. Then if kita masukkan dia dalam air nanti dia berenangggg. My sis kata dia tak accept offer tu sebab takut orang marah kalau bela dekat dorm. Then she asked-

Her: Ma, kalau tinggalkan kat rumah?
Mama: Taknak la Mama jaga, kucing sape nak jaga.
Her: Alaaa, comel tau. Kalau pegang nanti dia jadi macam bola.
Me: Oh bestnya boleh main baling dekat dinding then bounce back, comel ah.
Her: -.- Takutnya dengar. Takjadi ah.

So okay, BLAME ME. hahahahaha tsk tsk.

Weh, I found this one Tumblr.


Anyonyonyo omey ah. And this too:


Muehehehehe comel gilaaaaaaaaaaaaaaaaa Bruno Mars uhukz bye.

Lots of , Affat.

Home Home Home