your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Exam week, I'm dead.


Heyyo! So this week is really damn shit. Hahaha exam weh susah gila, Final Exam tapi rasa macam SPM jee haih dah ah selaras negeri, soalan memang takboleh susah lagi lah en? I bet budak SBP je boleh score exam ni. Ohh tapi rasanya my smartest classmate, Hidayah mesti score punya. Dia dah lah pandaiand rajin pulak tu, fuuuh memang terbaik ah. Tengok ni tenang je jawab fuhfuh. Oh and tadi Tey Boon Kiat haha

Dia nak pinjam my eraser, dia duduk sebelah aku tadi. Trey depan dia. Bukan Trey Songz okay, Trey Songz tak hensem, Trey ni lengchai, haha. Tey nak mintak eraser tu dia gegar meja aku fuuu aku ingat earthquake.

Tey: Pinjam tu.
Me: Apa?
Tey: Tuuuu.
Me: Ni? *tunjuk eraser*
Tey: haa, nak.
Me: *bagi eraser*
Tey: (dah habis guna) *hentak atas meja aku*

Okay seriously aku ingat Tey ni macam gentleman rupanya.... hahahaha punah harapan.

And hari apa entah hahahaha aku terdengar classmate aku cakap camni "Weh weh ni ni kertas ni bagi kat Paghah" haha aku pun macam 'say whaaat? Paghah? kecederaan paghah ni." hahahahaha okay rasa macam best pulak orang panggil aku Farah. Rasa macam perempuan sikit hahahahahahahaha seriously dah muak dengan soalan:-

- "Mana dapat nama Affat ni?"
- "Awak ni lelaki ke perempuan? Nama macam lelaki je."
- "Eh nama betul Hasnor Farah Fatehah, mana datangnya Affat?"
- "Kenapa guna nama Affat?"

Okay panggil ah panggil ah aku nama lain aku tak kisah nak panggil aku Bruno Mars ke Tae Yang ke pun takpe haha asalkan jangan panggil aku 'pendek' sudahlah, aku rasa hina kalau orang panggil aku pendek, tapi kalau orang panggil aku pendek aku dengan kejamnya panggil je orang tu giant haha "Aku tak pendek, kau yang terlebih tinggi" hahahahaha okay banyaknya gelak, bawak mengucap.

MY BIRTHDAY.

Happy belated birthday to me. Hahaha seriously this is the best birthday ever!! Eh tak tak, best sebab ramai wish, takbest sebab terpaksa sit for Pendidikan Islam paper masa birthday sendiri. Ni ah nasib October babies, Nurin lagi kesian, birthday masa paper Add Maths. hahahhaha memang hadiah paling berharga ah kan? Fakdab. Plus, masa my birthday free call tu takdapat guna langsung sebab kena study Add Maths. How cool is that? Cool gila sampai rasa nak gantung diri, urgh.

By the way thanks to all yang wished for my birthday, dekat Facebook, thru phone, dekat Shoutmix, face to face, dalam hati hahahahha semua ah! Thank you, terima kasih, xie xie, gamsahamnida, nandri, gracias, merci, arigato gozaimas!! Uuuuu international bhai hahhaha.

Well, October ni rasa macam ramai pulak orang punya birthday. hoho, my birthday sama dengan Famy's mom hahahaha peace! Yeah yeah, cool ennn. Coooool.

Read this.


Hahahahahahaha rasa nak puke doh baca, well hello aku bukan emo punya orang okay. Hahahaha serious weh can't breathe tengah gelak gila-gila ni hahahhahahaha "dangerous"? Lek ah I'm not a poison yknow, I'm an elixir hahahahahahahahaha

Ok too much laughs. Penat gelak, nak makang. Bye :p


You jelly? Don't be. Ni yang aku nak. Yang aku dapat?


Oreo beli kat 7-E je. Okay bye.

Lots of , Affat.

Home Home Home