your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

blah.

LOL memang sodap ah ramai betul buat aku sakit hati semenjak dua menjak tiga menjak ni. Oh God please ah, time nak exam ni mesti ada f-ing problems macam ni, APAHAL? those two takpe lagi, this one stupid urgh, malas nak cakap.

Hurhurrrr aku pun dah nak exam ni aku taknak ah buat dosa kering maki sana maki sini, tak berkat woi, dah la aku ni study tak berapa nak rajin kan. So dengan senang hatinya dan penuh fakdab nya aku away sampai habis exam. My friends yang selalu text aku dah cukup dah bahagiakan aku hahahaha, those yang suka perli aku and whatsoever baik aku avoid. 

Never mind, I'm used to this shit. Last year masa nak PMR pun sama, semua tension nak exam cari pasal dengan aku, eh memang cool ah kau! Tabik spring, hats off kat kau. Thank God aku takde sampai nak mencarut dekat kau, kira aku ni penyabar jugak la orangnya hahaha pffttt. Nvm, Imma be happy okay no worries asalkan kau tak kacau aku dude. 

Aku pun taktau ah kenapa aku sakit hati sangat hahaha oh yeah maybe kau kutuk aku gila kaw-kaw before ni, but then aku gurau kasar sikit dengan kau je kau nak mengamuk. Eh hello, kau tu raja apa aku kena hormat kau melutut dekat kaki kau jadi lembu je telan je kau kutuk aku? hell no, dude. kau dengan aku sama je taraf, jangan nak berlagak hebat sangat okay? 

And perli aku? oh dude, that won't kill me. perli la lagi, seronok la kau buat dosa kering dengan aku mengumpat sana sini haha nasib kau lah. aku tarahal, perli la aku lagi aku sikit pun takde sakit apa. k? go ahead.

2 motions for you:

Middle-fing up.

BLAH.

Okay abaikan atas tuu. entry lepas geram. aku nak ni aku nak ni aku nak ni. bye

Aryna whattaya think? Cool gila kan?! Uhuksz me want it T-T

**K, away. Chiao


Lots of , Affat.

Home Home Home