your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

1000 followers & Hanna Lufya!

Hello guys! Weee me got 1000 followers oledi. Peace, thanks followers! Today I'm gonna do some blogwalking and promote a few blogs. B)

Okay firstly, 'bout Hanna Lufya.


Yesterday, 29th Oct aku pergi tengok anak abang aku. Dia baru je lahir on 7:23 p.m., 28th Oct. ufufu memang excited ah kan hehe. So everyone pergi tengok sekali except for Angah and Abbie. Aisyah, Danial and Nayli semua ada. Sampai je rumah Kak Laila's family, we saw Abang Ayien waiting for us ;p gila happy ah muka dia haha new Papa en... So masuk rumah then salam Kak Laila's mom then duduk kejap.. Then naik atas nak pergi tengok Kak Laila.

Naik tangga, haha Danial cakap camni kat my father- "Dada, jomlah tengok atas tengok baby!" Pastu aku ternampak bapak aku blushing. LOL

Naik atas, poof! Baby tengah tidur -_- Hancur harapan LOL. Dengar my mom and my sisters borak dengan Kak Laila. Then dengar Abang Ayien cerita pasal how Hanna lahir hewhew. Bersemangat dia cerita, and aku rasa macam taknak dengar -_- haha seram woii. Terbayang how my mom struggled when she gave birth to me, sorry for all my wrong doings Ma u_u hihi.

Pastu turun balik.... still tak dapat tengok muka dia. Kecewa gila ah. Then had some tea there, first time aku makan murtabak LOL. Bangga sekejap, dulu aku takpernah makan murtabak bcs dalam dia banyak gila bawang...

Then suddenly kaching kaching Kak Laila's mom bawak Hanna and tunjuk dekat kitorang n_n Weh comel gila ah... But aku takdapat pegang pun. Eh tak, aku segan and seram nak pegang. She's so small ;p

So here are some pictures of Hanna Lufya bt Mohd Hasreen! :D


My mom & Aisyah, with Hanna.


Gambar aku takde...... haha emo forever. Oh and, i've got a doll from Along. Birthday present doh ;) That walnut from Plants Vs. Zombies. Nanti i'll upload gambar doll tu after exam. Exam habis 2/11 rasanya. Eh ke 3/11 eh? Tak sure, but definitely next week ah, hihi. My target for final exam? LULUS PUN JADILAH. lol -__-

p/s: Semalam borak dengan Alang, dia recommend this blog. Terbaik ah! FB page dia, ni. Comel gila ah sketches dia. Peace!

Lots of , Affat.

Home Home Home