your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

The Sims 3.

Heyyo, harini 6 haribulan 9 kan? haha aku benci tarikh ni. biasa la kenangan lama mengusik jiwa hahahahachum. haih, takpe err jom tukar topic nak? okeng.

tadi ponteng sekolah weeeee. plan dengan Izmeer, memang terbaik ah ponteng lepastu bangun lambat lepastu text dengan orang yg ponteng jugak. sebenarnya aku macam rajin nak pergi sekolah harini, tapi Izmeer takpergi aku pun jadi malas nak pergi. kira macam dia hasut aku lah, haih, aku boleh nampak tanduk dua atas kepala kau Izmeer, tau la dah takbotak hahahhaha!

semalam kan ada operasi penggondolan rambut budak lelaki haha budak perempuan memang excited masa camni. lek je kan duduk dalam kelas, menanti budak lelaki yang pulang ke kelas dengan rambut yang dah di-transform. hahahaha tapi budak kelas aku macam tak ramai yang kena je, okay lettew. Izmeer kena potong sideburn je, haha nasib baik, kalau tak botak la kau balik hahhaha penat aku gelak -.-

Ehem, kawan aku ramai doh yang dah ada soul partner ececeh. aku je yang masih setia pada Bruno Mars yang satu, lololo. yang aku suka semua dah ada makwe, shitz haha kalau Bruno Mars kawin nanti haih, harap-harap la dia tak kawin sampai ke tua haha kalau kawin pun senyap-senyap je eh B, i taknak meroyan nanti lalala gedik macam kuda. haritu S like gambar aku bhai, bhai bhai bhai!!! hahhaha, gedik, aih tapi dia dah ada awek, okay hancur hati tau, rasa macam nak tarik luggage turun pentas menuju puncak gemilang cahaya.

Btw, to all SPM and STPM candidates, good luck for your trial. akaks omey and bros macho (haha macam Mario Bros) buat elok-elok okay, buat aku bangga, buat aku bangga! haha, tahun depan aku pulak, aisey macam tak comel je sebut diri 'aku'. takpelah, takkan nak sebut diri 'I' pulak aihhh geli i haha. to mamat G-Shock, walaupun aku dah hancur hati bila tau G-Shock oren kacak kau tu ciplak, don't worry aku tak bagitau orang lain jam kau ciplak. ni pun diorang taktau aku cakap pasal sape ni, hahhaha, jangan sedih-sedih, buat SPM elok-elok kau kerja terer-terer nanti kau beli G-Shock original ok? belikan untuk aku sekali tau tau? haha, dengan hadiahkan aku Nikon D3100 sekali, pastu aku nak Mini Cooper sebijik, warna hitam tau line putih dua kat depan. side-mirror dia aku nak pattern checkered tu, seats dia aku nak leather. ok? cool.

and kepada peminat SIMS, okay kita gang okay? ni ha kalau korang nak beli tapi taktau kat mana, aku baca kat Yahoo Answers, dia kata korang boleh beli kat SS2. ni alamat dia.

The Software Boutique Sdn Bhd (561459H)
14M, Mezzanine Floor, Jalan SS2/67,
47300 Petaling Jaya, Selangor
business hours: 10:00 am - 6:30 pm (Monday - Saturday)


satu lagi, korang boleh pergi Subang Parade, Subang Jaya. nama kedai tu Digital One Center. dekat parking lot, depan escalator. selamat mencari haha

pastu, korang boleh beli online jugak tau. tapi aku tak sure macam mana nak buat payment, kemungkinan besar guna credit card la kot.

tekan gambar kat atas ni, nanti korang dapat tengok website dia.

Okay, selamat membeli. aku tak beli lagi, tengah pokai harharhar. kalau korang nak belanja aku cool jugak, birthday aku nak dekat dah ni, 18 October ingat tu 18 October, hehe. Bye 

Lots of , Affat.

Home Home Home