your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

short post-Dia Frampton, i lebiu.


Hang kenal dia tak? kalau hang tengok The Voice mesti hang kenal. cun gila bapok dia ni. Asian look, perghh terbaik. dia ni pemalu, dia artist Blake. kalau dia perform en macam tak over ah, comel jeeee. tak control lawa pun kehkeh.

tadi yang aku terkejut gorilla sangat tu, dia nyanyi lagu Kanye West - Heartless. version lagu ni yg paling aku suka Kris Allen punya version, masa American Idol. Kris main guitar and perform lagu ni acoustic. hang boleh pi Youtube search, video tu embed code dia protected. SHITZ! (copy right reserved hahaha)


dah, nak tiduq, takda motif ja post ni <--- orang utara. bye

**ada orang cakap cyber guy/girl ni yang femes kat social networks ni ramai yg jenis tak bergaul dgn orang sekeliling sangat. betul ke? entah.

Lots of , Affat.

Home Home Home