your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

sang arnab dan sang broadband.

Hye hye. Aku baru lepas baca blog awek aku ni, bapak perasan dia tu. Berangan Jo Youngmin sape entah tu tunang dia siap call dari Korea hahhaha aku lempang kau kang Mim! Nak baca tak nak baca tak gebangan dia? click sini. pasti korang akan menyampah dengan awek aku ni kehkeh. jangan lupa follow dia.

Okay haritu aku stalk pakwe aku, Ehem bukan nama sebenar. dia tu suka buat lagu tau, tapi ada banyak lagi lagu dia yang aku belum download sebab every night dia nyanyikan kat aku through hp sebelum tidur. takde siapa tahu kitorang dah bercintan bercintun, awek aku Syamim nun tu pun taktau. kira rahsia negara la. kalau bocor rahsia ni habis la negara. lah tipu je

so lagu dia ada lagi 50 lebih yang aku belum download. nak download tapi faham-faham je la Broadband ni speed dia macam mana. nanti kalau aku ada masa aku nak buat cerita "Sang Broadband dan Sang Arnab" yeah aku publish lepastu jual mahal-mahal korang jangan lupa beli pulak! sape beli aku bagi free autograph aku, fuh fuh famous amos rasanya. begini ceritanya,

pada suatu hari, sang broadband(SB) berjumpa dengan sang arnab(SA). mereka bertengkar sebab nak tau siapa lagi laju. lalu sang arnab dengan gigi macam Aliff Aziz nya pun berkata;

SA: Aku lagiii laju! kalau aku lari dari sini sampai Hawaii, tiga minit setengah dah sampai. KAU HADO?
SB: Aku lagi laju lah bhaiii! Aku search dekat Google "Hawaii", setengah saat dah sampai. siap keluar gambar orang Hawaii lagi. mesti kau jeles kan.

SA: takde lah jeles sangat pun gambar mamat Hawaii ni berlambak dalam iPhone aku (arnab maju). 
SB: okay fineee!!! kita lumba sekarang, siapa sampai kat Hawaii pastu ambik gambar dengan mamat Hawaii pastu upload gambar tu kat FB dulu menang! gambar dia tu pun kena ada 100 lebih orang like. confirm kau tak menang punya sebab friends kau 7 orang je hahahhaha forever alone lah kau Sang Arnab!!

sorry tuan Acc ni, saya main print screen je hehe.
SA: Berani kau print screen profile FB aku! buat malu aku je! aku bengaaaang ni!!

SB: buruk gila muka kau! aku dah sampai Hawaii lah! peace!
SA: lembab, aku dah nampak mamat Hawaii tu dah pun. 
SB: dia dekat mana?! 
SA: mana boleh bagitau
SB: haha! status FB kau ada location! tu lah orang suruh pi sekolah makan carrot je kerja
SA: aku dah ada kat kaki dia ni!!
SB: aku pun!!!


SA: dia garang laaa! lariii!
SB: aku mengaku kalah!
SA: aku pun!!

Akhirnya, dua-dua mengaku kalah kerana video mamat Hawaii telah di-edit seolah-olah dia tidak suka budak kecil. Kesian mamat Hawaii i. The moral of the story is jangan la bergaduh demi mamat Hawaii, kerana dia saya yang punya.

dah ah penat merepek trololo nak siapkan homework yang melimpah ruah, alangkah bagusnya jika homework yang melimpah ruah itu adalah duit fuhfuh dapat aku beli G-Shock. eh tak, nak beli Nikon D3100. alangkah bahagianya!! tetapi itu hanyalah ilusi semata-mata, jangan lah berangan makanlah buah berangan, sodaapppp. okay bye

p/s: Ehem tu Bruno Mars. aku single tau. (untuk mengelakkan gossip)

Lots of , Affat.

Home Home Home