your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Jijad, happy birthday.


That boy up there, Khairul Izad Hafizi nama dia. he's my best friend, dia baik tau. masa Form 3 kitorang rapat gila but now dia dah masuk MRSM, jarang gila jumpa. 

harini birthday dia! dia dah tinggi and kurus sekarang. hensemmm. happy birthday jijad! hope you'll always be happy. jangan sedih-sedih, tak macho. 

ingat tak last year i gave you a doll keychain? simpan lagi tak benda tu? simpan lagi takkk?! siap kau kalau kau dah hilangkan benda tu, tsk tsk. balik sini nanti jumpa aku tau. nak borak dengan kau, haha tengok taring kau tu kan. gelak nampak taring gelak nampak taring, atoto.

Jijad, don't give up on her :p hehe, i rasa dia suka you jugak lah, confirm! so jangan gedik nak suka kat orang lain pulak tau. suka dia sorang je tau. tau?! good. this year takde hadiah la, sorry. i pokai tau. jeans pun dah ketat haha takde kena-mengena. hope to see you again! nak jumpa nak jumpa nak jumpa! 

okay, kau dah 16 tahun kan? daah tuaaa. aku 15 lagi, kehkeh. study hard, kau nak jadi engineer kan? opportunity tu dah tunggu je kau, so study hard. mesti kau jadi engineer famous kan nanti? famous amos giteww. aww. ghaha. and ehemmm, ada Bruno Mars dekat sekolah kau kan? kensalam tau. hahahhah :p gatalnya affat gatal affat gatal. dapat free call tu bawak-bawak la call aku. dah lama tak dengar suara kau tau, tsk tsk. call tau. aku tunggu sampai lebam. bye :p

Haha, buruknya aku. tapi Jijad comel! bye.

Lots of , Affat.

Home Home Home