your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Happy birthday Aweksz.

Hyeeee! sorry dah lama tak update, takde mood to touch the laptop for a few days haha. online fb pun tak, kesiaaaan. harini online pun sebab nak wish birthday dekat my awek :p

Birthday girl :3

ANIS SOFEA ISHAK. this comel girl sebenarnya blogger jugak, http://anisbambam.blogspot.com click click click! she's my sayangs, dia best friend Aryna omey :D

So, happy birthday Anis! stay cute okay, taknok sedih-sedih okay, kalau ada orang kacau Anis bagitau Affat, nanti Affat wrestling dia tau tau. haha. enjoy your birthday, have a blast! sorry sayang takde hadiah, taktau cemana nak bagi Anis kalau ada hadiah pun, rumah jauhhh, tsk tsk. okay teruskan meminati Cody Simpson yeah~ tu, haha, biar Affat dengan Aryna minat Bruno Mars :p kita gang kan Aryna, kehkeh.

Anis awak comel sangat tau tak?! wuwuuu pipi awak tuuu, pipi awak tu!! gewaaaamsz haha *over*

nah, hadiah untuk awak. nampak sangat fake kan, wuwuuu anggap je la Affat power bab edit-edit ni walaupun gambar CS ni nampak sangat edit! hahahha

Hahhaha okay sumpah obvious gila fake. dah diammmmm

Dah, haha jangan gelak Anis jangan gelak!! Bye :p

Lots of , Affat.

Home Home Home