your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

the glee project.

hi! eh tadi baru aku tengok The Glee Project finale, ketinggalan. Samuel menang, aku memang sangat sangat sangat takboleh terima. i dunno why, aku tak suka dia haha. nasib baik Damian pun menang!

okay so pemenang dia Samuel. aku taksuka sangat dia ni sebab dia ni macam weirdo. rambut dia dreadlocks, aku geli tengok. hidung dia bertindik, euwh macam minah je, pondan. dia macam poyo sikit, dia fikir dia hensem kott? sorry Sam, aku cakap je. chillax k derr, esok aku belanja kau Big Apple k? hang depan pintu Pavi k? ghahahha
Cameron and Samuel. 
Sorry bro tapi Cameron lagi handsome drpd lu. peace


Damian, the cool boy. Damian nyanyi lagu Robbie Williams kan? Beyond The Sea. before dia nyanyi tu, dia cakap "this song is for Hannah and Cameron" CAMERON. CAMERON MITCHELL!! OMG I LOVE HIM. dia ni macam perfect gila ah, humble comel and all. suara pun sedap, macam country singer sikit. dia ni nampak macam nerd tapi stylo jugak. macam budak baik yang tak menyibukhal orang, bukan macam penyibuk tu apa cerita semua tak keluar berita lagi dia dah tau pergh gila hebak mung (emosi)
Damian, Hannah and Cameron. awwww


and Lindsay, ok seriously dia nyanyi sedap gila malam tu. tapi, entahlah taktau la kenapa si Samuel tu menang! (emosi lagi) tapi takpe Lindsay, you dapat role in 2 episodes kan. kira ok lah tu drpd takde, Cameron i tu takdapat langsung tau :( hahaha
Lindsay and Cameron. Okay jangan over sangat. 


ALEX! dia ni masa mula-mula aku tengok dia "oh, minah ni botak, ada masalah rambut kot" then dapat tau nama dia Alex cam "eh? dia ni lelaki lah!" pastu dengar suara dia, ayu gitu, aku fikir "Totally Spies pun yang nama Alex tu perempuan, aihh confirm ah dia ni perempuan" last-last ada scene tu tulis "Boys' Dorm" and dia ada dalam tu. aku pun dah malas nak berteka-teki teka tekuk, ular mati dalam mangkuk. so aku siasat la, OH DIA LELAKI RUPANYA. tapi suara dia macam perempuan tau, sedappp. and masa final tu, dia pakai macam perempuan. kesian tengok dia, berusaha pakai baju perempuan apa semua tapi tak menang, dapat role in 2 episodes je sama macam Lindsay, boleh gang lah korang esok buat sleepover party lettew. tapi Alex omey ah, tengok dia teringat Mercedes Glee :3
Marissa, Alex and Cameron. 


CAMERON. hehe, dia ni bukan finalist tapi aku nak masukkan nama dia jugak sebab dia awesome. nerd and smart, tak reti socialize sangat, cooool. haih, dah taktau nak cakap apa i just love you Cameron, i ajak mak i pergi Cameron Highlands semata sebab you tau! tapi mak i taknak pergi sebab weather tak elok. lain kali ok Cameron? haha merepek macam kerepek. kalau Cameron nyanyi, aku teringat kat HelloGoodbye. nerd dah sama dah, kehkeh. Cameron hensem tau! bukan Cameron Highlands okay, dekat badan dia takde tea farm pun, hahahha. this Cameron guy is one of The Glee Project contestants. he's my fav, but dia tersingkir awal.

aku rasa Cameron tersingkir sebab dia tu anak mak sangat. biasa lah budak baik. there's one time ada minah tu kiss dia masa perform, dia menangis call mak dia. kalau aku jadi dia aku dah lempang perempuan tu, hahaha. dia cam terkejut gila ah en pahal tetibe nak kiss orang en, gatal haha. and so judges tu tanya dia asal dia nangis and call mak dia blablabla. pastu dia cakap dalam religion dia kissing tu illegal apa semua, haha kesian betul. tapi dia hensem tau. nerd. kemas je, bukan nerd yang selenge tu ghaha. and most importantly, suara dia OHH-EMM-GEE best gila wa cakap lu.


You're both cool, just stick together k?
Best Boys BFF of the year
(Best Girls BFF aku dengan Syamim, kehkeh perasan)

Lots of , Affat.

Home Home Home