your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Banyak nak cerita ni.

Hahahah semalam aku try buat trend hash tag dekat Twitter "#tajuklagudalamBM" tak sangka pulak dah ada orang pernah buat before this. tapi sorang je la. jap jap.



Hahahah best doh main benda ni. Pelik je tajuk-tajuk lagu. Terbaik Syamie punya ah, "Berguling Di Laut Dalam" (Adele-Rollin in The Deep) aku taksangka Syamie ni kreatif orangnya hahahha -.-

Harini bosan ah. Semalam dari pukul 4 battery habis and malas nak charge, tadi pukul 10 baru charge. Takpeeee, takde orang msg pun. Malon pun mana tunggu aku reply msg kau kan? (emo) hahahah.

Ohhh Hotlink Hotlink thank you Hotlink. Thanks tak kenakan cukai! Fuuuuu, nasibbaik tak kecewa and patahkan sim card masa dengar pasal tax 6% for topup haritu. hahaha, thanks Hotlink i love you! cehceh.


Fuuu aku tak delete lagi tau msg ni. Sayang ah nak delete hahaha. Tunggu ah 2, 3 bulan lagi baru delete. Hehe

oh Sunday haritu i went to Genting. Dekat je pun dengan Batang Kali ni. hahahaha. Aisyah excited gila masa pick strawberries sendiri tu, oh but rule dekat sana macam pelik sikit. 1 basket max 3 persons je boleh petik. Ok.... so aku duduk je la dekat tepi tu with Aisyah's Mama & Papa, ambik gambar my mom, Najibah dengan Aisyah. hahahaha Najibah. so dah pick strawberries tu we paid and went back. Lepastuuuu kan haha i dunno why my mom sangat-sangat brilliant idea dia malam tu, she bought ice-cream untuk makan dengan strawberries.

OMG niceeeeeeee. me makan banyak hehe xD and the next day, jeans aku dah ketat. ok.....

Aisyah tengah korek hidung. Abaikan, tu memang hobby. Hahaha

Okay masa ni tengah fakdab sebab battery camera habis. Urghh, sakit hati gila kenapa aku tak teringat langsung nak charge?! Huh -___-

Hehe. I'm so into Twitter right now. Merepek je kerja kat sana. Follow la Twitter account aku tau! bye :P

Lots of , Affat.

Home Home Home