your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Annoying kokokoko~ (bunyi rooster)

Hello creatures! Okay school sucks. Seriously tension gila. Sekolah korang ada tak kena mintak sign drpd guru penasihat koko untuk borang markah koko tu? Ada kan kan? I'm annoyed with that thang. So yesterday aku dah start collect signatures guru penasihat tu, found 2/3 of 'em. Pengakap je takdapat lagi cuz taktau nak jumpa cikgu sape haha biasalah aku suka koko masa Pelancongan dgn Chess je sebab masa Pengakap ada kawad and nyanyi lagu Pengakap siap kena hafal lagi serious tak kuasa mak. Then aku sambung la cari cikgu utk Pengakap pulak this morning, Athirah kata teacher diorang cikgu Pengakap, so pergi la jumpa dia masa rehat.

Me: Cikgu, cikgu boleh sign untuk pengakap kan?
Her: Kalau awak tak bawak buku koko saya taknak sign (muka marah)
Me: *tunjuk buku koko*
Her: Eh, oh ok. Hehe. Awak datang 3 kali. Semua berapa kali?
Me: Enam rasanya. (bantai)
Her: Okay... 9/18. Nah.

Then I met Jue, dia kata dia pergi 5 kali and dapat full mark. Shitz ah rugi je! Nvm, Pelancongan and Chess punya kehadiran full! Muehehehe padahal ada je aku ponteng. Cikgu sayang aku lettewwww, awwhh wempitsz.

Then Iskanda bagitau buku koko kena hantar sekali, kalau tak markah koko kosong. Omg wth? And dia pun belum ambik sign untuk buku koko, haha so kitorang pun serbu staff room and cari la cikgu sesape yang ada. I saw Puan Hasliza, that Pengakap teacher lepastu dia gelakkan aku sebab lupa ambik sign untuk buku koko hahaha tak lawak pun lah teacher! xD Then I saw Syamie, dia macam taktau nak jumpa cikgu mana haha so I asked him 'kau dah jumpa cikgu apa je?" "cikgu Pelancongan je" then aku tunjuk la cikgu Hasliza tu, I told him cikgu tu cikgu pengakap. I'm a hero yknow! Herooooo :-
kaching!

Thanks to Affat haha jasamu dihargai. Then went back to the lab, sebab dah bosan nak cari cikgu Chess and Pelancongan once again nak mintak sign dekat buku koko pulak. So rest kejap, I thought teacher tak kasi keluar. Suddenly Shafini cakap "teacher kata keluar je, benda tu penting" and I was like 'teacherrrrr I love you like a love song baby!" haha okay tu tipu. keliling satu sekolah, found Puan Suria. ada orang tu (idk dia teacher or lab assistant) tu macam "eh kehadiran penuh?" LOL hello, saya rajin okay! walaupun dalam buku koko tu dua kali je saya datang tapi sebenarnya saya datang lima kali, tiga kali tu cikgu yang takde. jangan ingat saya tipu okayyyyy. then cari cikgu Chess, haha masa balik baru jumpa, and cikgu tu macam pissed off dengan kitorang. maybe sebab mintak lambat sangat kot? entah, but seriously kitorang taktau pun cikgu kat mana. lainlah cikgu ada dalam Google Maps, senang saya nak search je cikgu bebila saya nak jumpa cikgu. ada pulak la laptop dekat sekolah kan? wireless pun kena tau password. haha tak adil!

Eh lupa nak cerita! Masa otw nak jumpa cikgu Chess tu terjumpa Sidiq my bapak hensem. dia tegur aku tapi aku tegur balik sepatah je sebab I was busy that time, sorry bapak T-T then ternampak Fiqri. -___- *hachum!*

Eventhough today was tiring like hell;

But okay what markah koko aku tak kosong! Nasib baik teacher tak kasi kosong, kalau tak merempat la aku takde markah koko. Uhuksz. Eh okay bye! :p

*My Chemistry teacher bukak lagu It Will Rain tadi. Alaaah, lagu hubby i tu lah, yang soundtrack Twilight tu. Serious happy gila dengar lagu tu, thank you Mrs Zahara!

**Khadyjah Fhatyah followed me on Twitter! Hehehehe jangan dengki okay? Kihkih love you Tyah :3

Lots of , Affat.

Home Home Home