your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

weehuu, peace!

hyehye kita ada header baru lahhh. clear sikit yang lama tu cam kabuuurrrr. so okay taaaaaaaak? ke nak tukar balik? uhuk jangan la, penat buat tau. membazir 15 minit.

tadi kan kaaan kena pergi taklimat for netbook tu haha. saja je gedik nak ambik jugak, padahal dah ada laptop fuuuuu. takpe, kita buat program "1 rumah 4 laptop" pergh baru lah maju macam jepun. hait!

sebenarnya sebenarnya takde idea puuun -.- saja nak post, kesian tgk blog ni takde posts baru -.- walaubagaimanapun haha ok kita buat ah post ni bermanfaat sikit. nak cite pasal lagu best ah baru cool en. eh? errr bulan puasa boleh dengar lagu lah, kau ni mazhab mana choi -.-

1) Bad Meets Evil ft. Bruno Mars my love - Lighters

"This one's for you and me, living out our dreams, we're all right where we should be, with my arms out wide I open my eyes and now all I wanna see is a sky full of lighters, a sky full of lighters.." - Bruno Mars

Ohkayyy, haruslah suka kan pakwe i tewww. First first dengar lagu ni last two weeks kot, kat Fly fm. Dengar lah chorus dia, macam "Eh eh ni pakwe aku ni!!!" Tetibe masuk rap, Eminem -.- punyalah panjang rap dia, pakwe i nyanyi kejap je. Eiii kedekut. Tapi masa last-last tu banyak kali ulang chorus dia so cam part tu ah paling best en, setiap kali dengar jantung terhempas sekali. Haha crush lettew. Alolo.

2) Bruno Mars - Somewhere in Brooklyn
Lagu ni dah lamalamalama sebenarnya dah berbulan pun jadi caller ringtone i hihi. Lagu ni sweet sangat, sampai mak i pun suka. It's about Bruno Mars ni ha pergi kat train station pastu ternampak a girl. Pastu dia try tanya semua orang ada nampak tak girl tu hehe sweetnyiaaaa. *melting

3) Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts
K lagu ni best gila. Comeeeel pastu sweet tapi cool. Faham tak? I mean, selalu kan lagu sweet ni jiwang sikit tapi ni macam takde lah jiwang meleleh sangat. k tak faham diam

4) Iyaz ft Travie McCoy - Pretty Girls
Macam biasalah, Iyaz memang sweet. Lyrics lagu ni best, dengar lah dengar laaaah!

"There's a lot of pretty girls in this city, there's a lot of pretty in this town, I'm trying to pick the right one, I'm trying to pick the right one, trying to find a shorty to hold me down.." 

5) Selena Gomez - Love You Like a Love Song
Haha lagu ni, comel betul. Dahlah aku main bantai je lyrics dia memula, sorry Selena peace yaww haha. Tapi suara dia dalam ni tak comel lah, bajet sexy je. Tapi takpe ah cun jugak. haha

"I-I love you like a love song baby, I-I love you like a love song baby, I-I love you like a love song baby, and I keep hittin repeat-peat-peat-peat-peat-peat-peat.."

6) Aloe Blacc - I Need a Dollar
Haha ni baru dengar tadi. Kat Fly fm gak. Lyrics dia errr cambodoh sikit hahah tah pape je. tapi cam santai ah, haha cool je 

"And if I share with you my story would you share your dollar with me.."


Dahdah, tu je la kot. Yang lain tu agak famous, mesti korang tahu punya, maju maju, kedai mamak Maju Iman. haha merepekapakauni. Eh, tengok ni. 

Kita sorang je perempuan sebab awek yang lain semua bertempiaran cari tempat redup. Masa ni super-duper panas membara gila ni, tengok aku hitam gila -.- Mulut Malon hahahahha rasa nak lempang je! Sadiy yang tunjuk peace dekat sebelah aku tu, comel kan? Dia hero junior dekat sekolah kitorang, Korean-look boleh aa, hehe. Btw these guys are rockin awesome selalu buat lawak bodoh haha k aku sayang koranggg weh 
-__-

Lots of , Affat.

Home Home Home