your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

sorry, scandal tae yang

okay title jiwang je so sweet. padahal takde la sweet sangat pun post ni.

dukacita dimaklumkan, haha macam surat rasmi. emmm Webs.com dah takboleh guna dah, so automatically sidebar title and post title font takboleh customize macam yang aku buat tuto dulu tu. sorry sangat-sangat sila boooo webs.com hehe

so, maybe ada alternative lain. confirm ado punyoo.

http://ainadyra.blogspot.com/2010/12/tutorial-cute-font-di-post-title.html

Okay cara ni aku tak try lagi. Sebab, ehemm.. kemalasan maksima. whoaaa macam impak maksima! so err taktau la jadi ke tak ennn. silalah cuba-cuba, siapa berjaya dia hebat. good luck. kalau jadi or tak jadi please inform me tau? kalau jadi bolehlah cuba sekali hehehe :D

okay sorry again tauuuu -.-

Btw, TAE YANG DAH ADA SCANDAL!!! Hot story doeeeeeeeeee. Ishhh bajet la minah tu, setelah aku stalk dan stalk, aku jumpa link minah tu!! -> Scandal Tae Yang.

Booooooo dia ramai-ramai! Bye

Lots of , Affat.

Home Home Home