your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

semangat nak raya!

Heyyo guys, fuuu aku online tadi ramai gila semangat nak raya. Dah siap wish raya and mintak maaf apa semua, i gotta feeling~ ceh. tapi kan kan sikit je wish kat aku doh haha kecewa aku. for me, malam esok lah baru wish kat semua orang kot but through handphone je. baru feel, baru ada privacy sikit kehkeh. ohh and aku rasa ramai kot aku nak text malam ni aku rasa aku macam banyak buat dosa je wuwu. especially dekat Syamim! sebab i selalu panggil dia pendek kehkeh :p sorry Camim.

Ohh and dekat FB tadi ada a few people wish raya kat aku! excited weh kihkih.

From Hanim Marlisa. She's my classmate masa sekolah dekat SK Convent Sentul (2) dulu, and she's getting prettier and prettier ya know. She's in SBP, dia ni pandai tauuuuu.

Isna mucuk! kihkih, my junior and also Syamie's sister. Dia ni comel sangat tau tau dekat sekolah selalu senyum dekat titeww tapi tak pernah borak punsz, segan lettew haha :p

Suhaihaihaili! My junior jugak, dia ni PMR candidate. Doakan dia dapat straight A's for PMR nanti, amin!


Syafa Luniaaa. blogger famous. dia ni form3 jugak, so doakan for her as well! good luck for PMR Syafa!

My girlfriend, junior masa dekat SMK Convent Sentul dulu. dia ni pendek tapi perasan tinggi kehkeh.

Hahahah, classmate aku paling comel lah sangat. Ayiyiyiyie, dia ni pendek tapi aku lagi pendek. lol, ayie aku nak duit rayaaaaaaaaa! -___-

My Junior jugakk. Dia ni gila Korea kehkeh dia suka Beast. Me likes Beast jugakk, but mine is Gi Kwang lalala

Atoto, Farisya. Junior gua jugak. Gila Korea jugak. haha, dia ni comelsz sangat rajin betul tegur titeww dekat sekolah.

Hanim, junior jugok. PMR candidate, good luck for PMR haha

Ni yang wish dekat Formspring, tak kenal diorang sangat but thanks sebab wish kehkeh.




AKU?! Nanti lah ehhh haha nanti aku post dekat blog. Malu lewww nak post dekat FB, nanti family aku baca kehkeh. Tunggu yeah? stay cool! peace -.-

Lots of , Affat.

Home Home Home