your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

selamat hari raya.

Hey guys! Urgh Izmeer ada kittens baru! k jealous ni, tunggu lah rabbit aku beranak lagi hahaha :p

Raya ni, aku tak balik kampung. kampung kat Gombak je pun tapi tak balik jugak tsk tsk. so raya dekat rumah je lah tahun ni, so depressing hahah. baju raya, ha ni aku nak cite sikit ni. perenggan baru la haha

semalam aku pergi Jaya Jusco. cari baju kurung. plan nak beli baju kurung je semalam, kasut apa semua beli harini dekat The Mall. so okay, cari lah en baju dekat situ. macam biasa, aku memang tak suka shopping especially dekat tempat ramai orang so macam aku teman kakak aku je lah pilih baju kat situ. sekali kakak aku pun tak berkenan dengan baju kat situ, so beli something untuk berbuka, in case tak sempat sampai rumah berbuka dalam kereta je lah en. lepastu balik. otw balik tu ternampak satu kedai ni cam baju dia agak nice lah, so singgah jap kat situ. ada baju tu aku suka gila design dia, lebih kurang baju kurung aku tahun lepas. warna hitam, and pattern kecik-kecik. aku dengan excited nya beli lah, ukur bahu okay je tau.

sekali masa balik tu, kakak aku paksa try baju tu -______- err rimas, panas. sekali weh longgar hahah. bahu okay, tapi lengan dia besar and dekat pinggang tu cam memang arghhh longgar! hahahah. errrr sedih beb. malasnya nak shopping balik -__-

so harini kena beli baju kurung, and kena try baju kurung tu -.- lepastu sneakers kot, lepastu apa-apa yang patut lah haha. malas nya malasnya pffft k chillax. oh and nak beli pop pop lah HAHA best woo main dengan Danial, main kejar-kejar dengan benda tu fuh fuh. ganaih leww Danial hahah

Okay nak wish raya lah!! hihi ;] Happy Eid guys, sorry if ada buat salah pape dekat korang, yeah aku tau bahasa aku kadang-kadang cam rude sikit kehkeh. aku gurau dengan orang macam kasar sikit, yeah i know. especially Syamim, Ayna, Izmeer, Ayie, Syamie, Faten, Fanad, Terii and semua lah kawan-kawan aku! Duit raya takde tau, kalau nak jugak datang rumah, hihi. and those yang PMR, SPM and STPM, just enjoy yourselves. masa first Syawal ni, jangan fikir sangat leww pasal exam tu. second Syawal baru study balik ok?! peace!

p/s: post ni sebenarnya buat masa 28/8, but scheduled to be posted on 12 a.m., 29/8. hehe, sebab my mom tak kasi online esok wuwu T-T enjoy yourselves guys!! :)

My tempat mengadu. ZzZzZ

Lots of , Affat.

Home Home Home