your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Kecundang

Hye. Tadi baru nak tolong korang semua, pasal Cute Post Title Font tu. Try buat lagi sekali, tapi hmm takjadi. So, tak boleh la buat tutorial tu. Sorrryyyyyyyyyyy :(

Tadi absent lagi. Termasuk harini dah tiga hari. Then pagi tadi pergi clinic, yay got my medical certificate. But still kena buat surat for semalam and kelmarin hoho.

Kejap lagi kena pergi jumpa Syamim, ambik homework kat dia. Ok boleh lepas rindu kejap yeah yeah. Tapi sekarang dah pukul 6 so errr kena pergi rumah dia kot, fuuu lama gila aku online, apa salahnya orang sakit. Tadi makan ubat selsema bapak pahit gila!!! Eiiii aku dah taknak ah mandi malam nanti selsema lagi nanti kena makan ubat tu lagi ufufu tak sedap ahhh. Takde ke ubat rasa Skittles ke? Hadoi, give it some flavours la weh! Rasa macamtu je tak syok ah.

Tomorrow is the last day of school before cuti raya. Memang excited gila nak cuti lagi haha. Guess i'm lucky sebab sehari je pegi sekolah then cuti hahahha so cool! I like it yeah i like it bebeh. My nephew pun masuk hospital bcs tonsil infection. Kesiaaaaan dia, tak pergi visit dia lagi, takut aku bawak virus lagi teruk pulak dia nanti. Nvm, masa banyak lagi kehkeh.

This Saturday me and my sis are gonna make kuih raya dekat rumah our sis. Yes, sounds fun right. I can't wait! Then sebab excited sangat i bought a watch for Nayli, my niece. Sepuluh ringgit je pun... haha but cute. Gambar Dora the Explorer haha aku hafal kot theme song program tu, aisey hilang macho hoh hoh.

Then while i was choosing that watch, i saw a boy. He wore pink, but still looks macho. Kinda cute. Kinda short, pergh memang taste aku orang pendek ni. Then he looked at me... tapi aku dekat kedai jam sepuluh ringgit masa tu!! Oh great mesti dia ingat jam Dora tu aku yang nak pakai oh please please don't think that way. Ishh geram betul. Then i stared at him lama gila and my dad pun macam "Tengok apa?" and i was like "emm hehe takde pape." cehhh kalau my dad tau anak dia ni gatal like that mesti dia takboleh terima hakikat haha. and he must be like

Ok, can't let that happen haha scary gila woish!

Now tengah worried, tengah bayangkan betapa banyaknya my homework, macam tak sempat siap je malam ni. Esok dah la last day sekolah! Takpe takpe, go Affat go Affat! cehhh sokong diri sendiri nampak sangat takde orang nak support trololo. 

K that's all for today I guess. Esok aku update lagi. Mesti ada something interesting jadi dekat sekolah esok. harap-harap ada program lah, malas nak masuk kelaaaaaaaaaaaaaas haha. peace.

p/s: Check out those photos dekat "superhuman" section tu, wuwuuu awesome awesome awesome semua dekat situ awesome!! bye -.-

Lots of , Affat.

Home Home Home