your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

i should have cheated on you

How I wish.

Haha, hari ni baru aku teringat nak post pasal ni. Lagu ni best dohhh, Mike Posner - Cheated. Lyrics dia memang terbaikkk ah hahaha cambodoh. Lagu ni aku dah dengar errr last two months kot siap hantar lyrics dekat Malon haha tak memasal je dia jadi mangsa, siapa suruh selalu layan text aku kan. Ufufufufu!

So err sila lah search kat Youtube "Mike Posner-Cheated" and tujukan lagu ni kepada ex korang yg kurang berguna hehe

Trial PMR Khamis ni kan? Good luck little kiddies, buat elok-elok kalau tak takleh raya. Huahua, tahun depan itewww SPM pulak, OhGosh baik takyah ingat kalau tak tension sangat tak feel ah raya. To PMR candidates:

1) Jangan lupa bawak stationery secukupnya cehceh. Takboleh pinjam kat kawan dohhh nanti eiii kawan kita tak kisah kita pinjam diorang tak bagi pulak en ahha

2) Kalau tengok kat kertas tu "Lihat sebelah" masa jawab, jangan gedik nak pandang kertas kawan sebelah. Memang hmmm lah kan kosong terus kau dapat

3) Jumpa saya dulu sebelum jawab periksa, mintak restu! hahaha, especially Fanad, i wanna meet chu tau tau. nak cakap good luck face to face baru comel. boleh kaaaan? ehem

*My followers dah lama stopped at 970, tak tambah tak kurang. Tell me why?! -Sebab kau malas nak blogwalking. -ohh, kay T-T

Lots of , Affat.

Home Home Home