your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

hehehe

Hye!!! My mo murah hati harini sebab bagi online sekejap kehkeh. Oh Gosh, today is the worst day ever. Hmm senior aku, urgh annoying betul. I mean ex-senior. suka bagi ayat sweet-sweet nasib baik aku dah tau dia tu playboy :p tak cair puuuuuunnnn

tadi aku tak sahur wehhh, sakit perut tau. sakit sangaaat. tadi pergi bazaar, beli chicken wings ooo nampak sedap!! Tapi harus diingati, DON'T JUDGE A FOOD BY ITS SMELL. ingat tu weh jangan terpadaya tau tau. haritu aku beli kuih apa tah bau waaangiiiii sangat sekali rasa macam apa je!! sakit hati aku doh (bunyi bom meletup)

esok i will go back to Gombakkkkk! hahaha yes yes bestnya! boleh jumpa Nurin Athirah, lepastu Ahmad Johari kalau sempat hahhaha habislah Joey, habislah kantoi ketinggian sebenar kau haha. mesti aku lagi tinggi drpd kau kan? trololo.

tadi kemas rumah, macam biasa kerja aku vacuum rumah. aku taktau kenapa every year memang tu je kerja aku, hmm ada jodoh kot. haha, comel lettew. mungkin Bruno Mars pun suka vacuum rumah kot kihkih (muka perasan hidung kembang) ohhh and aku ada persoalan! KENAPA BRUNO MARS TAKDE LAGU RAYA?! tak puas hati ahhh! nak jugak dengar dia nyanyii lagu raya, baru feeling nak raya. video clip dia buat la dia pakai baju melayu makan ketupat ke, kacau dodol ke, main bunga api ke haha baru la popular dekat Malaysia. so haritu, aku telah menyuarakan persoalan aku tu.






Kuat betul aku dengan Syamie merepek. apa kejadah. try lah korang search "Bruno Mars - Selamat Hari Raya", nanti keluar lagu dia dengan Lil Wayne, best wooo lagu tu! tapi suara Bruno Mars lain dalam lagutu, err dia edit kot. sampai hati you kan Lil Wayne?! haha

Ok dah nak berbuka ni, bye :p

Lots of , Affat.

Home Home Home