your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

happy belated birthday.

7/8/2011.

Happy belated birthday Danial! Sorry la lambat post ni, hehe jangan marah ehhh budak tecik. Elehhh Danial bukan reti baca pun kan haha takpe lah, nanti lagi 5 tahun bila Danial dah pandai baca Achu tunjuk ni kat Danial. Okay? hihi

Danial, you're a handsome boy! Dah besar nanti namo jadi playboy tau? Jadi gentleman je tau, baru sweet. Namo ada girlfriend banyak-banyak, kalau ada suka someone bawak jumpa Achu dulu, Achu approve dulu baru boleh get together dengan dia tau.

Danial, even though Danial suka buli Achu, sepak Achu tumbuk perut Achu, Achu tak kisah. Sebab selalunya kalau Danial buat camtu Achu geletek Danial sampai Danial cakap sorry hehehe Achu lagi powerful tau tak? So behave, be nice! Lol. Haritu masa Achu belum mandi Danial cakap "Achu SUBUK" hahahahha subuk Danial, subukkk? Apabenda tu? ahahhaha :p elele, gedik punya budak tecik.

Achu, Wan, Alang, Mummy Nayli dengan Tabie dah belikan hadiah utk Danial, kitorang share budget ramai-ramai ahahha. hihi besok baru Danial boleh tengokk, confirm Danial suka punya mehehe. Wuuuu tak sabar! Dahdah, okay budak hensem, jangan nakal-nakal. Kalau nakal Achu penyettttt pipi tu hihi

Mohd. Danial b. Mohd. Jazmi, the busuk boy.


Bhaaa! Hahahaha terkejut tak? hahahahah


11/8/2011.

Weehuuuu birthday my dad siot! Sorry lambat post ni Da, Affat tak sempat nak update blog semalam. Sorryyy sangat-sangat naik lori makan cherry. Lambat sikit takpe kan? Affat dah wish on time okay semalam! hehe

Dear Encik Hassim, haha, happy birthday Dada. May Allah bless you always. Thanks for taking care of Mama and our siblings, our family too. Thanks bagi Affat duit belanja hari-hari, teehee. You're the best dad in the whole wide world! Sorry kalau Affat ada terlawan Dada ke, Dada suruh basuh kasut Affat tak basuh ke, Dada suruh Affat offline pergi tidur Affat cakap "okay jap jap jap" ke, ala biasa la tu Da, jiwa remaja. hehe

Dada, dah 62 years old! OhmyGodddd :o tapi still awet muda en en wewittt rambut je silver but jiwa Dada memang jiwa remaja habis ahhh, ahhaha. Sampai lagu Bruno Mars pun Dada layan, tak ke remaja tu? Remaja remaja, whoaaa.

Oh and, hadiah takde, sorry :( Affat bagi hadiah kasih sayang je lah, mahal tuuuuu. hehe, cukup lettew kan? Bukan senang nak dapat kasih sayang Encik Affat tau.

Lagu birthday Affat nyanyi esok okay masa kita celebrate birthday Dada tu? Hihi, can't wait for tomorrow :D

Asal gambar ni pecah? Alaaaa tak cool la camni :(
That's my coolest dad up there, love him.

Lots of , Affat.

Home Home Home