your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

asal aku tak beraya lagi??!!

Haha, aku still kat rumah ni -.- baru lepas mandi, online sambil pakai baju kurung. tadi tak pergi solat raya, sebab emm bangun lambat kehkeh. bapak aku pun pergi tak bagitau atoto sedihnyiaa. semalam aku tidur awal tau, pukul 12. mama, angah and kakbie tidur pukul 3. aku masa tu? krohhhh atas sofa haha penatlahhh jalan dekat bazaar semalam -___- kedai yang bukak sikit je semalam! balik kampung makan lemang lettew. and dekat bazaar semalam aku terjumpa Hahahahani Aziz. kenal tak? ala Hani Aziz tu, ala anak Uncle Aziz tu. dia dengan anak buah dia. masalahnya anak buah dia lag tua drpd dia. aku punn taktau nak salam cium tangan ke tak. last-last salam biasa je, macam orang kaya nak bagi duit raya tu hehe

semalam akuu tengok VMA!!! MTV awards. kau tengok tak?! first-first macam Bruno Mars takde je kan, takpe aku sabar tunggu. tengok Lil Wayne nyanyi lagu dia yang barau tu, "never had a love~" pergh best! last last kaaaaaannn arghhh Bruno Mars ada!! last-last doh dia keluar, nampak sangat orang tunggu dia je hihi. bangga tau! dia nyanyi for Amy Winehouse, yeah appreciation for her. kesian Amy kan, tsk tsk.

Bruno Mars nyanyi lagu Valerie, best whoaa! bie memang awesome lah :p and the last part tu, dia suruh everyone in the hall ikut dia nyanyi, "Amy I love you, Amy I love you darling" eiii sweet tau :p ghaha kay gedik gedik stop.

my sis kata Amy masa belum jadi heroin addict lawa sangat, so i searched her photos on Google. and, memang betul. 


For the first time aku percaya cakap kakak aku sorang ni, haha. so jangan take heroin!! kalau nak jadi heroin tak kesampaian pun, jangan ambik heroin tau haha :p

So, i'm gonna wait for my sisters to come home now -___- tak sabar nak ambik gambar raya, nak salam-salam hehe. okay bye!!! :p

Lots of , Affat.

Home Home Home