your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Sports' Day 2011 is coooool.

Heyyyyo! Weh, tadi first time aku jumpa Terii setelah sekian lama asyik contact through FB and handphone je. Sumpah happy gila, hoho lebiu Terii! Ayna pun ada tadi, best doe, aku rindu gila ahh kat kau en sekali kau datang pergh rasa macam rezeki turun dari langit HAHA.

Sports' Day, bosan sangattt. Nasib baik ada friends, kitorang lepak je, tak tengok pun perbarisan ke orang lari ke haha rumah apa menang pun aku taktau. Rumah biru kot? Entah. Lantaklah.

Yang penting, tadi aku dapat ambek gambar dengan Sidiq haha. Kacak aaa bapak! I lebiu bapak. Fuuu. Semua yang ambek gambar dengan aku kena paksa merendahkan badan sedikit supaya aku tak nampak macam SMURF. Even aku punya kulit bukan warna biru, *haha tapi ketinggian aku ala-ala Smurf je doe. -.-

Tadi Ayie kata taknak datang, sekali terpacak je muka dia depan aku, dengan baju STAY COOL lagi. Kau fikir kau cool? tak langsung :p

Pastu tadi ambik gambar dengan Aishah, hoho syok maaaa. Lepak kat tengah padang semata nak tengok orang dapat cabutan bertuah, pimatidaaa. Tapi en aku agak kagum ah sebab ada sorang junior aku ni dapat basikal, haha. Yang lagi sorang tu pun dapat basikal jugak tapi tak kenal laaah dia sape.

Pastu habis benda tu, lepak kat kantin pulak. Gaduh dengan Amir Ashraf err shut up Amir -.- haha pastu kan aku lapar gilaaaa weh rasa macam kebuluq gila! Pergi ah cari stall mana yang best en, tengok-tengok semua otw nak balik -___- Pastu ajak diorang pergi KFC, baru puas hati aku.

Otw nak pergi KFC tu, nampak anjing. Pastu pi lah belah kiri, anjing tu datang jugak. Aihhh memang mintak kiss betul ah --' Pastu ada sape ntah awak motor, anjing tu lari. Tahniah. Sambung jalan balik, jalan dengan Fanad. Dua orang je. Haha kitorang kan tengah gossip, tetibe rasa macam ada orang kat belakang, kitorang lari lah kan takut pecah rahsia. Pastu semua kat belakang tu gelak sebab pelik tengok kitorang lari. haha, macam siuttt. Sampai, apa lagi makaaaaan laah. Then Mama Faten sampai, Fanad, Faten and Ayna balik -.-

Masa Ayna nak balik tu lama gila kitorang hug, pergh rasa macam taknak lepas haha. Pastu she kissed my cheek, I kissed hers too :p Serious doh Ayna, aku sayang kau gegila. Pastu 3.45 aku pulak balik. Before balik tu aku hug Terii lama jugak siap dengan kata-kata hikmat lagi HAHA.

Pastu balik, aku pun malas nak type lagi dah. Bye


*kalau nak tengok gambar, pilih la mana-mana link ni.

 Affat's album
 Azhar's album (1)
 Azhar's album (2)
 Ayie's album
 Malon's album

*kalau takboleh view, pandai-pandai lah add dulu. haha tapi aku punya EVERYONE boleh view, silalah, silalah.

Ok bye!

Lots of , Affat.

Home Home Home