your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

iloveyou.

Yes, YOU.

*dahtakyahnakgediksangatkaututakdepakweponggg

CHOI! Sape kata takde? Yang beratur kat sebelah berderet gambar ni pebenda? Okay, syok sendiri sebenarnya baik untuk perkembangan otak. Cuba kalau kau suka kat sorang minah or mamat ni, mesti kau imagine kau dengan dia dating ah dinner sama-sama ahh and pada masa yang sama kau punya imagination pun berjaya diasah-asah bagaikan parang yang diasah belakangnya, lama-lama tajam juga HAHA tetibe je.

So kalau kau syok kat someone, tak salah kay kau nak syok sendiri, HAHA

Dah aku pun taktau apa motif aku cakap macamtuuuu -___-

Tadi aku bukak Twitter, follow Akbar Azman, haha best jeee dia punya tweets. Contoh weh contoh;

1- Last night I lay in bed looking up at the stars in the sky and I thought to myself, where the heck is the ceiling.


2-Jika dia yg kamu cinta tak pernah memahami dan menghargai dirimu, lepaskanlah. Kamu berhak mendapatkan yg lebih baik.


3- Telefon diletakkan di tepi. Aku termenung. Takde siapa nak text/call. Bila aku text/call, semua tak reply. Baik kau buang dlm longkang!


4- The more you hide your feelings to someone, the more you fall for them.


5- masa tengah lepak kat mamak , sorang mamak tanya kat aku . 'buat facebook untuk saya ' . oh my , mamak pun nak maju . :)


6- “Recipe for success: Study while others are sleeping; work while others are loafing; and prepare while others are playing”


7- Since I was a kid, I still don't get why they calling van pekerja as bas pekerja? Thats van, people!


8- Hek eleh lu minah, bair ah dia nak pakai tudung ke, tak nak ke. Kau apahal?! Kau tu dah pakai tudung tu tak yah ah nak kutuks sana sini.


9- when writing the story of your life, dont let anyone else hold the pen.


OKAY, aku paling suka yang first tu :p Haha, sengal jeee. Korang korang pergi lah follow dia! Best tauuuuu. Follow lah kita sekali en en, nak promote jugak hihi. Eh cara kita blogging dah makin gedik ala ala manja gitu kan? Alolo Affat dah besar lah sekarang! Dah boleh ada boyfriend ni CEHCEH tapi goreng nugget pun tak reti ni macam mana ni? Hee, makan pasir la kau anak beranak Tipaaah :p Emm, haritu dah kena sound dengan 'dia' dah, suruh belajar masak and gosok baju, alaaah awak, awak kena terima saya seadanya tauuuu? Saya cari lain nanti, hehe. Gurau je gurau, jangan merajuk pakcik. 


Dah gedik dah mai dah tuuuuu, ah sudah pergi solat semuaaaa. Bye :p


Obviously, I WANT ONE!

Lots of , Affat.

Home Home Home