your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

go go go Malaysia!



Hye Harimau Malaya. haha, stay cool bros, tak dapat masuk World Cup pun takpe la asalkan dah try en en en. Amirul Hadi Iloveyou. *tetibe

Well, tengok game tadi, memang tak puas hati. bukan sebab Malaysia kalah, Singapore main macam apa je -.-' asyik drama je manjang, ingat Festival Filem Malaysia ke? Lagi-lagi si QIU LI tu, nak je aku siku perut dia yang boroi tu doe. Booooo! Baru terkena sikit dah berguling-guling macam lah kena bantai kuat sangat, dah mcm filem Hindustan weh!

Tapi wa tabik spring sama Apek! Khairul Fahmi Che Mat, you're awesome! You're our saviour, the savior of the broken, the beaten and the damned. Eh eh tetibe je lagu MCR keluar. Kalau KFCM takde taktahu la bape score match tadi, sama je macam game haritu la kot.

Safee Sali pun sama, gila lah memang layak ah guna jersey number 10 tu kan, sebelum ni mana ada sesiapa berani guna jersey num 10 tu, tapi Safee Sali memang layak guna num 10 tu. Mesti Mokhtar Dahari bangga :'D

And also Amirul Hadi, rambut macam Jihu pun tak kisah la, lu memang awesome bro. Gaya lu lari ada sikit comel laa wa tengok, tangan tu tak menahan tu. macam nak terbang je. Tapi lu lajuuuu!

Muslim, ni smart ah en dia hentak kepala Qiu Li tu hahahahha kelakar je, pade muko mu Qiu Li! Gila dohhh, tapi yang paling smart, buat camtu tak dapat kad kuning pun. haha, hebakkkk.

Papepun, Safiq Rahim, kalau lu ada mesti lagi kawww ah game harini. Takpe takpe, takde rezeki nak buat cemana. Lagipun standard World Cup ni tinggi sangat, kalau tak dapat masuk tak semestinya team kita tak power. Takpe, lain kali ada lagi :D

Tapi yang aku hangiiin, ada pulak supporter ni bawak laser. Buat busuk nama negara je. Malu tau tak? Takpayah ah guna taktik kotor kalau nak menang pun.

And, Singapura-pura, Singa-poraaah, apa-apa je lah nama comel korang, aku tak heran pun korang menang sebab korang menang cara tak-elok-sangat. Kitorang kalah bermaruah :D At least takde lah kitorang berdrama kat padang tadi. huahua. :D

Lots of , Affat.

Home Home Home