your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

gila punya blogger.

Haih, masalah betul. Haritu Twitter ada problem, sekarang Blogger pulek.


YOU ARE NOT FOLLOWING ANY BLOGS.

You are not following any blogs? -____- I followed more than 1000 blogs you bed sheeeet! -.-

Please please pergi makan ubat blogger sayang. Demam ni. Kan? Get well soon please. Love you, muahhh.

****

Semalam bosan sangat. Takde siapa text pun. Text Famy dia tak reply pulak haih nampak sangat takde sape nak msg dengan kau Affat HAHA. Pastu emm nasib baik ah Malon text -.-' Pastu on the phone kejap. Mak aku pandang pelik je bila aku gelak kuat kuat haha sorry Mama. 

Emm, Monday InsyaAllah puasa. InsyaAllah~ InsyaAllah~ You'll find your wayyyy -.-' 

So kena bersedia dari segi fizikal and mental. Kan? Ramadan memang best, banyak makanan, hoho balik sekolah awal, dapat pahala doe, banyak berkat bulan Ramadan ni, tu pun kalau kau puasa la, hahah. Tapi satu je, takboleh kowekszz idowngsz. hahahha, latih-latih la diri tu jangan selalu sangat eh. nanti terbiasa pulak. haha.

Btw, i'm not happy like i used to be. Hahahha, aku rasa macam takde calon bf doe. Hahah 

Affat <--- Tak laku.



p/s: Semalam baru delete lagu Babi Baby by Justin Bieber. Serious baru perasan lagu tu still ada dalam playlist. Homaigoddd -.-

Lots of , Affat.

Home Home Home