your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Brainwashed.

Bila dah suka, kepala kena pijak pun duduk diam je. Kalau dah suka, dia kutuk kau angguk je. Bila in love, dia suruh kau buat something kau ikut je. Dah macam lembu aku tengok. Kalau dah sayang, orang perli, kau kata diorang dengki. Ehhh puiii la dengan semua tu! Bila dah putus? Dia senyum, kau kata menyampah. Dia gelak, kau kata mengada. Dia puji kau, kau kata 'Eleh nak aku balik lettew, too late dude' eh, perasan. Haih, drama queen betul -.-

Assalamualaikum! Hehe. Atas tu gimmick je nak kasi sengaaaat! Meme aa. Haha aku tak habis-habis guna ayat dalam KL Gangster, fuuuuu Imma gangsta dude! Eh, eh. Aku dah tengok cerita Sekali Lagi apa tah yang Lisa Surihani, Shaheizy Sam dengan Mia Sara Nasuha berlakon tu. Ish comel betul Mia Sara. Tengok la weh tengok, besttt. Tapi cam sedih sikit ah. Sikit je la.Haha

Semalam borak dengan kakak aku, pasal shawls. Dia suruh aku pakai macam style Hana Tajima tu errr tapi aku tak reti lah. Haih, dia kata aku ketinggalan zaman, tak ikut trend. Makan dalam shiottt. Kakak aku ni muka baik, tapi ayat dia fuuuuu pedas weh HOT AND SPICY! Aku pun taktau ah nak rasa cemana bila kena tikam dengan ayat panas dia tu, nak mengamuk kang kesian pulak kat dia. Tapi sakit hati. Haha, ah sudah takpe ah dia rajin masakkan untuk aku, kira halal lah tu dia selalu kutuk aku ekeke.

Eh, eh. Mamat yang kita suka tu dah suka orang lain. hahahha, apo kono laaa. Takpo, abang G-Shock ada. Cehhh padahal tegur pun tak pernah eh sukati aku la nak syok sendiri! Dia tu pendek sangat, suka tengok dia hahahha. Harap-harap kelas dia pindah balik sebelah kelas aku nanti. Okay Bro? Hehe :D

Dahdah, gatal tu jangan lebih-lebih sangat. Muka dah penuh jerawat gatal ni. Kalau kau gatal lagi, habis ah orang panggil kau Affat pimple nanti ahahah tak rela aku, baik orang panggil Afmars en en? Baru glamour sikit, atoto :')



Eh eh, comelnya, hyper lah mamat ni. Penyet pipi tu nanti, tahulah. Eceh :D

Lots of , Affat.

Home Home Home