your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

Aishah Chan!

Woiwoii, haha harini birthday junior aku doeeee. *baru tau, atoto. So aku nak wish terang-terangan ah kan haha.

Aishah, happy birthday budak kecik :p Sorry takde hadiah, tapi esok ada lah kot, huahua kalau sis sempat belilah. Kalau tak sempat, sorry sorry, hehe

Aishah junior paling friendly oh, serious. Junior yang lain, ramai yang segan nak tegur, dalam FB je borak. Tapi Aishah, rajin betul tegur sis haha. Depan lab lah, tepi dewan lah, aww. Sis memang jenis yang orang tegur dulu baru tegur balik, PEMALU *haha. So tu pasal le kot boleh ngam sikit dengan Aishah :D

Anyway, have a happy birthday. Keep on being cute, haha. Saranghae :p *tetibegedikspeakingKorea.

*sorry takde gambar, Aishah private kan photos, tak boleh curi :(

p/s: Yooo F, tadi baru nak tanya 'PAHAL TAK ONLINE?' tetibe you online. Thanks b. Hehe *gedik

Lots of , Affat.

Home Home Home