your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

tak sangka, korang dah dua bulan :')

8th June 2011. 00:00 a.m.




Heyyo. Hmm, korang tahu kan aku ada rabbit? Yeah, and anak dia ada 5. So 1 campur 5, 6! Haha macam Siti Sifir. And guess what? Diorang dah dua bulaaaaaan haha teehee excited gila. I really love them ya know? Since I'm single *ehem ehem* aku tak banyak membazir masa dengan hp haha. So ada banyaaaak masa aku boleh spend dengan budak bulu-bulu ni. Gebu doe, ha suka letak kepala atas badan diorang pastu diorang lari gedebush! Terhantuk kepala kt lantai hahha -..-

Ha first time aku tengok rabbit species lionhead ni, memang aku rasa nak culik je. Tapi tengok dekat petshop je, gila apa nak mintak on the spot kat Mama and Dada. Boleh mengundang maut haha *tipu je* So aku pendamkan la hasrat aku :'( Pastu aku baca comic ni.


Tengok betul-betul, dekat cover comic ni. Dalam frame tu, gambar rabbit dengan kucing. yang rabbit tu, species lionhead la tu. Pergh lagi laaa weh aku tahan je nafsu aku nak bela rabbit T__T

Tapi, one day, aku balik dari sekolah, aku nampak dalam kereta ada benda putih, besar. Cage doe! Aku pun watlek je la en, haha steady Fat. Masuk kereta, waaa rabbit doe! Aaaaa indahnya dunia

*Ni Babbit. Kyuuuu :]

Aku pun apa lagi "waaaa comelnya! thanks Ma! thanks Dada! Ei comelnya! nak letak nama apa eh? Aaa cutie? Tak tak. Err, Tae Yang? Ghahaha xD Takbolehtakboleh. Haaa Charmaine!"

Ha sudah, Charmaine hambek kau. Tahu tak Charmaine tu apa? Charmaine tu nama seekor makhluk berbulu dalam comic le. Gardenie :D Okay nama dia Charmaine. Balik tu, tenuuuung je rabbit tu. haha childish gila. Malu aku bila ingat balik

&(@^(*@ (skip cerita yg tak penting) xD

Tapi, nama rabbit aku tu dah tukar. Sebab Aisyah anak buah aku tu la. Masa tu dia datang rumah

Me: Aisyaaaah! :D
Her: What's that?
Me: Mana? -.-
Her: There! (tunjuk kt rabbit)
Me: Oh, that's my rabbit -.-
Her: BABBIT? My babbit! Hihihihihihihihi (sumpah lama dia gelak)
Me: Your babbit? erk ok -.-''

So sejak tu aku panggil rabbit aku 'BABBIT' mehehehe :]

Pastu pastu, rabbit aku dapat anak. Kalau nak tahu cemana, nah http://smilebeforeyoureaddear.blogspot.com/2011/04/hye-saya-dah-jadi-nenek-xp.html
(malas nak cite balik haha)

Tu laaaa kisahnya :) Ngeh. Tak sangka doe, rabbits yang togel takde bulu menggelikan camni


Boleh jadi rabbits yang sangaaaaat comel macam ni.




What a miracle! Hahahha

Whatever it is, I love youu rabbits. 8th April 2011, that's the greatest moment I've ever had. Thanks Babbit for giving birth to these adorable babies, I lebiu lebiu!

p/s: Macam pelik je post untuk rabbits kan. Teehee.

Lots of , Affat.

Home Home Home