your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

i love you Mama and Dada.


Happy Mother's Day.

Ma, sorry lambat post kt blog ni *cehh macam mak aku baca je* emm tapi haritu Affat dah wish kan? Haha. Ma, thanks for being a perfect mom. Thanks for carrying me for 9 months, thanks for giving birth to me, thanks for taking care of me without sighing even once. Thank you very much.

Ma, Affat ingat lagi. Masa kecik Affat selalu sangat demam, selalu sangat Mama tidur lambat sebab kena jaga Affat. Sorry sebab susahkan Mama, and thanks sebab sanggup berjaga sampai pukul tiga empat pagi. Everytime Affat nak air ke, Mama pergi ambik, tak merungut pun. Badan Affat panas sikit je, Mama ambik towel basah and letak dekat dahi Affat. Dulu hidung Affat selalu berdarah kan? Haha, habis selimut bersepah darah. Terpaksa beli baru -.- haha

Mid-term exam ni Affat fail Additional Mathematics, Mama tak marah pun. Mama, Affat bersyukur gila dapat mak macam Mama. Understanding, caring, tak strict sangat, suka buat lawak, rajin bergurau dengan Affat, haha.

Thanks for being such an awesome mom, and keep on rocking! Thanks sebab dah jaga Affat and kakak-kakak Affat sampai dah besar panjang lagu ni. Haha I love you so much Aunty Nor Asnah bt Hussain :p

Happy Father's Day.

Hye Dada! Haha, Da, ramai orang pelik kenapa Affat panggil Dada, Dada. I'm sure kalau orang baca ni, diorang pronounce 'dade' macam dada ayam tu kan. Haha, okay pronunciation dia "Daa-daa" okay, jangan salah sebut.

Dada, thanks sebab jaga Affat, jaga Mama, jaga family kita. Thanks sebab sanggup kerja siang malam pagi petang sebab nak sara hidup kitorang, thanks sebab bagi kitorang semua benda yang kitorang perlukan or things yang kitorang nak, thanks bagi education dekat Affat and sisters. Even Dada kata "Apa penat pulak kerja? Tak payah risau, kerja Affat study je" tapi Affat tahu, penat sangat sangat kerja tu kan? Tapi masa tu time still kerja la, sekarang Dada dah retire, duduk rumah jaga Affat je la kan? Hehe ;)

Dada, thanks sebab selalu bagi cuti free kt Affat. Haha, and thanks sebab selalu ingatkan Affat study, well kalau nak study sendiri takkan jalan punya. Haha. Sorry sebab result Affat kali ni tak elok, ada fail :( Nanti Affat belajar elok-elok eh? Sorryyyyy -___-

Thanks for being a great dad, Dada. I love you so much Uncle Hassim bin Abd Majid, hihi :p


***********


Mama and Dada, Affat nak mintak maaf kalau ada pape Affat buat salah kt Mama and Dada. Terlawan ke, Mama suruh angkat baju, sejam lepas tu baru angkat ke, sorry sangat sangat. I'll try to be a better daughter. Thanks for taking care of me, I know I owe so much towards you both, thanks so much. I LOVE YOU BOTH :') Muah muah! :p

-Lots of love, your little daughter, Affat :)

Lots of , Affat.

Home Home Home