your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

i kinda miss you.

aha, I miss my girls. lama gila tak lepak, pergh frust menonggeng dekat rumah. oh and my beruk jugak, haha si dodo tu. lama gila tak lepak macam masa muda-muda dulu, Ayna Faten Syamim Dodo Izad Mawee semua tu. Ufufufu

Oh yeah haritu Dodo datang rumah ahah. dengan Amir "Shark" pergh ganas bunyi. Err diorang datang masa aku belum mandi :D So cool rite? :D Tapi wa peduli apa en, haha wa tak kisah orang jumpa wa masa tak mandi ni :P Dah banyak kali dah perkara begini terjadi haha no hal ah :D Kenal tak "shark" tu sape? Ha mula-mula aku pun cam 'sape pulak mamat sorg lg tu?' en, rupanya dia ketua pengawas masa kitorg form 3. haha seriously masa tu baru aku tahu dia ketua pengawas 2010. before this mmg aku tak ambik tau la kan pasal benda alah tu. then tgk maharaja lawak kt rumah aku +__+ haha pastu gi tgk sungai, tak mandi pun. tak bawak baju katanya, lagi pun baru lepas hujan takut kepala apa entah dtg ahha. kepala air kot. eh ntah lupa ah apa dodo ckp haritu. err then main kutu tanah, haha mcm budak takde rumah. pastu depa balik, che' gastric kat rumah sebab lunch lambat. ha bagus betoi :D

-___- <- muka takde idea

dahla bye. nak edit blog ni sikit. hapak semacam je kan. ciaaan dia.

Lots of , Affat.

Home Home Home