your turn.


Hi, ng4h watp3r t3ww?

he called me.

Weh, sorry lah kan aku layan tak layan je kau masa kau call tadi, aku cam tak sangka ah kan kau call aku, sebab err kita kan tengah bermusuhan HAHA. So hmmm aa cam tu lah, pfffttt

Lepastu err kau bagi ayat drama camni "Kalau kau maafkan aku, reply la, aku rindu kau, serious" Emm malangnya aku takde crdt lah nak reply HAHA so entahlah aku pun taktau kalau aku ada crdt aku reply ke tak, Hoho. Papepun dude, aku belum habis marah and sakit hati and apa-apa jelah kat kau lagi, nanti bila hati aku ni dah terbebas drpd rasa sakit hati kat kau, insyaAllah aku text kau lah kot *kalau ada crdt lah HAHA* sorry tapi aku belum boleh maafkan kau. sorry dude.

mungkin ah kan nanti ada orang cakap "ehh nabi pun boleh maafkan umat dia taw!" "ehhh kau ingat kau hebat sangat ke taknak maafkan orang?" Lantak pi laaaah, aku ada hak kot haha. Tunggu jelaaaah bila aku dah cool, chillax nanti ye ye.

Okay tukar topic! Tadi masa aku offline banyak betul desas-desus yang aku dapat.


coool habis ah kan! Haha takpe takpe aku still sayang korang Dodo, Syamie, Mimie. Jangan risau aku takkan bakar rumah korang haha

What should i do? Should I forgive him or not? I'm confused, please help me Brubru *haha

Lots of , Affat.

Home Home Home